Članek
SVET SE JE UJEL V PAST SATANIZMA
Objavljeno Feb 06, 2023

klik

Svet se je ujel v past satanizma, na čigar drevesu so zrasle veje fašizma in neonacizma, na katerem je pravzaprav zgrajen obstoječi sistem, kjer tisti, ki so zaradi njih najbolj trpeli, postanejo sami taki, ki trpijo zaradi zla in podpirajo to isto zlo in so  njegovi privrženci. Svet, človek namreč nenehno pada v takšne pasti. Pod pretvezo demokracije, vere, svobode in človekovih pravic, pod pretvezo lažne luči se nenehno vsiljujejo novi duhovni, kulturni in drugi trendi, za katerimi se pravzaprav skriva satanizem, ki počasi vstopa v misli in srca ljudi. A ljudje tega skorajda ne opazijo, pa tudi ko opazijo, se mu le še bolj prepustijo, saj ne prenesejo svojih zablod, nočejo iz cone udobja. Človeka zlahka zapeljejo lažne vrednote, nezavedno se poistoveti s ponujenimi, pravzaprav vsiljenimi možnostmi, ki ga očarajo.

Satanizem je preplavil človeštvo, ker človek sam ne ve, kaj je in kaj ni. Ne zna ločiti med resnico in lažjo in za vedno ostane v pozabi, skoraj vedno verjame laži. Verjame, saj sam ne ve, zato posluša laži, izkrivljeno se mu resnica in se mu spreminja dojemanje zavesti. Satanizem skozi omenjene trende človeku vsiljuje svoje vrednote, ki ga samo oddaljuje od njega samega in njegovega Božjega namena. Zato je prišlodo tega in se dogaja se motnja vrednot.

***

Svjet je upao u zamku satanizma, na čijem stablu su  izrasle grane fašizma i neonacizma, na kome je ustvari izgrađen postojeći sistem, gdje oni koji su najviše stradali od istih postaju oni sami, oni koji su stradali od zla sad  podržavaju to isto zlo i najostrašćeniji su njegovi pobornici. Svjet, ustvari čovjek neprestano upada u takve zamke. Pod  izgovorom demokratije, religije, slobode i ljudskih prava, pod izgovorom lažnog svjetla stalno se nameću novi trendovi duhovni i kulturološki i svak drugi a iza kojih se ustvari krije satanizam, koji polako ulazi u um i u srca ljudi. No ljudi to skoro i ne  primećuju, a i kad shvate samo se još više prepustaju tome, jer ne mogu da podnesu zabludu, ne žele da izađu iz zone komfora . Čovjek olako biva zaveden lažnim vrjednostima, nesvjesno se identifikuje sa ponuđenim ustvari nametnutim opcijama i biva opčinjen time.

Satanizam je preplavio čovječanstvo jer sam čovjek ne zna šta jeste a šta nije. Ne zna da napravi tu razliku između istine i laži i vječito ostaje u zabudi,  skoro uvjek povjeruje u laž. Povjeruje jer sam ne zna, dakle neko ga debelo laže, iskrivljuje istinu i mjenja mu  percepciju svjesti. Satanizam nameće svoje vrijednosti čovjeku  preko pomenutih trendova čime se on samo udaljava od sebe i od svoje Božanske svrhe. Zato se desio i dešava  poremećaj vrjednosti. 

(Dalibor Macan)

https://www.facebook.com/100089814383774/videos/569530228474730

Satanizem je preplavil človeštvo, ker človek sam ne ve, kaj je in kaj ni. Ne zna ločiti med resnico in lažjo in za vedno ostane v pozabi, skoraj vedno verjame laži.

A ljudje tega skorajda ne opazijo, pa tudi ko opazijo, se mu le še bolj prepustijo, saj ne prenesejo svojih zablod, nočejo iz cone udobja. Človeka zlahka zapeljejo lažne vrednote, nezavedno se poistoveti s ponujenimi, pravzaprav vsiljenimi možnostmi, ki ga očarajo.

Ne obstaja dovolj jasno izrečena misel, ki jo idiot ne more napačno tolmačiti.

Človeka zlahka zapeljejo lažne vrednote, nezavedno se poistoveti s ponujenimi, pravzaprav vsiljenimi možnostmi, ki ga očarajo.

Pod pretvezo demokracije, vere, svobode in človekovih pravic, pod pretvezo lažne luči se nenehno vsiljujejo novi duhovni, kulturni in drugi trendi, za katerimi se pravzaprav skriva satanizem, ki počasi vstopa v misli in srca ljudi. A ljudje tega skorajda ne opazijo, pa tudi ko opazijo, se mu le še bolj prepustijo, saj ne prenesejo svojih zablod, nočejo iz cone udobja.