Članek
RESNICA IN LAŽ STA POMEŠANI, KAKO UGOTOVITI, KAJ JE RES
Objavljeno Jan 27, 2023


Ok, do zdaj smo se naposlušali, da je vse, kar smo se učili v šoli laž, da je zgodovina laž, da so bili vsi znanstveniki lažni (tudi Tesla) in podkupljeni s strani Globoke države.

In tudi vidimo, da so glavni mediji glavni portparol Globoke države. V teh treh letih "filma" smo se naučili, da je vse, kar je na javnih medijih laž. Spomnimo se štetja okuženih, spomnimo se trobljenja, kako zdravstvo poka po šivih, medtem pa so ljudje slikali prazne ambulante. Vsi glavni akterji genocida so že zdavnaj odstranjeni, a mediji šele zdaj objavljajo, da je nekdo umrl. Tako kot je papež "umrl" lani decembra, tako kot je kraljica Elizabeta umrla septembra lani, a likvidirana je bila leta 2018. Seveda tega ne moremo vedeti, če gledamo in poslušamo samo glavne medije, moramo raziskovati, kaj je "spodaj". Za tistega, ki ima poleg dostop do interneta in zna angleško (ni opravičila, učili smo se jo v šoli) je enostavno, da najde informacije, ki so "zadaj". Obstaja premnogo kanalov, virov, ki širijo resnico - ali polresnico... ali vsaj nekaj drugega, kar trobijo javni mediji!

Dve stvari sta mi zadnje dni padle v oči... okoli novega leta se je povečalo šaranje neba s chemtrailsi - za katere je Trump rekel leta 2020, da so zaustavljeni in da so to, kar vidimo na nebu soli, ki čistijo nebo in nas pripavljajo na "solarni blesk". Kaj je solarni blesk, niti sama ne vem dobro - gre za velikansko svetlobo, ki bo prišla na Zemljo in pred katero se ne bo mogel nihče skriti, preživeli bodo pa samo tisti, ki so na višji vibraciji. Ne da bi bili vsi tisti, ki so na nižji vibraciji slabi ali grdi, samo mi smo bili na Zemlji leta in leta tako programirani in tako zastrupljani, da so naša telesa zelo oslabljena.
Torej, chemtrailov ni več, so samo kristalne soli, ki čistijo ozračje!!!

Druga stvar so ti žužki, ki so se naenkrat pojavili. Kaj je s tem? Mediji nam s tem poročajo, naj ne jemo procesirane hrane, naj moko kupujemo pri kmetih, pri mlinarjih in naj jemo organsko hrano in pazimo, od kje jo dobimo. In naj spet pečemo kruh doma!

Se pravi, da moramo medije sortirat!. Če vemo, da so glavni mediji lažnivi, potem moramo pažljivo pogledati vsako informacijo, ki jo dobimo pri njih. Zdaj toliko ljudi, ki so se cepili umira, da tudi mediji tega ne morejo prikriti, čeprav seveda je 28.letni športnik nenadoma umrl zaradi zastoja srca itd. Pa še slepemu mora biti jasno, da tukaj nekaj ne štima!

Hvala, ker se prebujate in dvigujete vibracijo! Hvala, ker luščite resnico in hvala, ker ne strašite ljudi, ampak jim razlagate, zakaj se nekaj dogaja! Film se mora odviti do konca. Vsi bodo kaznovani! Brez izjeme! Prihaja zlata doba, kjer bomo imeli vse, kar si želimo in še mnogo več. Vse krivice bodo popravljene. Vse, kar se zdaj dogaja je zato, da vidite, kje smo živeli in kaj je elita počela. To pa je bilo nujno, kajti drugače tega, kar so nam delali ne bi nikoli videli - vedeli!

V

Ovce tega ne zmorejo. Čuvarji zapora manipulirajo z elito, elita manipulira z mrežo bratstva, a mreža bartstva manipulira s svetom. Vsak nižji nivo ne ve kaj počne nivo nad njimi, a niti eni in drugi ne vedo kar vedo čuvarji. To je manipulatorski raj v katerem večina ljudi ne ve katerega del so in kaj je je skrajni cil. kapiš?