Članek
KAJ SO ARIJSKE VEDE?
Objavljeno Dec 02, 2022
(Dušan Mitrović)
Arijske Vede - so starodavni dokumenti "sloveno" arijskih narodov. Vede vsebujejo podrobno znanje o naravi in ​​odsevajo zgodovino človeštva na Zemlji v zadnjih nekaj sto tisoč letih. Arijske Vede - so eden najstarejših spisov, ki obstajajo na Zemlji. Starodavni so prihodnjim rodovom zapustili svoje sporočilo, z njimi delili skrivnosti znanja in jim narekovali resje, ki naj se jo držijo, da bi ohranili čistost duha. Arijske Vede so učenja starodavnih bogov, poslanih ljudem, da z njihovim spoštovanjem ne bi izgubili svoje duhovnosti in si prizadevali za harmonijo med seboj in naravo, da bi se vsak človek zavedal svoje odgovornosti za svoja storjena dejanja, tako da bi živel zavestno, da bi razumel izvor vzroka in posledice. Vede naj berejo tisti, ki se želijo naučiti starodavnih znanj, ki se želijo dotakniti čiste resje, ki je niso popačili vladajoči režimi in diktature. Vede lahko oživijo popolnoma nova znanja, da jih razumemo na boljši način. Vede so Arijci skrivali pred vsemi, ne le pred vladarji, ampak so bili tudi varuhi teh dokumentov, saj množice še niso pripravljene spoznati vse smernice višjih bitij, pogosto vidljive v dokumentih v katerih so dešifranti pustili prazna mesta. Arijske Vede se od indijskih razlikujejo po tem, da je v njih vse jasno povedano brez olepševalnih fraz. Arijske Vede v delu, ki je na voljo javnosti, dajejo odraslim in njihovim rojencem razumevanje, kaj je dobro in kaj slabo. Vede omogočajo vpogled v skrivno znanje naših prednikov. Vedsko znanje - je univerzalna platforma za samospoznanje sebe in višjih kozmičnih sil. In pravo Pravoslavje je v svojih koreninah vedska kultura.
Prvinsko pravoslavje ne temelji na krščanstvu, ampak na vedskih tradicijah.
Pravoslavna vedska tradicija ne temelji na stari ali novi zavezi, ki imata judovske korenine, ampak na Vedah. V času, ko se je rodilo krščanstvo, ki ima judovski izvor, je nastal dualizem, od tod tudi konfrontacija v družbi. Krščanski patriarh Nikon je, da bi naredil konec dualizmu, v pravoslavno krščanstvo uvedel številne pravoslavne praznike in ljudstva so prenehala ločevati vedske praznike od krščanskih, saj so za vsak vedski pravoslavni praznik krščanski duhovniki dali svojo razlago. Krščanski svetniki, v čast katerih so bili razglašeni prazniki, so bili kanonizirani, da bi jih bilo dovolj za vsak dan, vsi vedski prazniki pa so bili razglašeni za krščanske in dobili so krščansko "barvo". Patriarh Nikon je končal stoletni boj proti Vedskemu Pravoslavju ... To je bila popolna prevara Vedskih ljudstev, ki se ohranja še danes. Pravoslavna cerkev, tako imenovana "pravoslavna cerkev" ni pravoslavna, kot je srbsko pravoslavje - gre za Vedsko izročilo, ki nima nobene zveze s staro ali novo zavezo, na kateri temeljijo njegovi nauki. Pravzaprav Pravoslavna Cerkev pridiga bizantinsko tradicijo judovskega krščanstva z dodatkom vedskega znanja.

Vede so Arijci skrivali pred vsemi, ne le pred vladarji, ampak so bili tudi varuhi teh dokumentov, saj množice še niso pripravljene spoznati vse smernice višjih bitij, pogosto vidljive v dokumentih v katerih so dešifranti pustili prazna mesta. Arijske Vede se od indijskih razlikujejo po tem, da je v njih vse jasno povedano brez olepševalnih fraz. Arijske Vede v delu, ki je na voljo javnosti, dajejo odraslim in njihovim rojencem razumevanje, kaj je dobro in kaj slabo. Vede omogočajo vpogled v skrivno znanje naših prednikov. Vedsko znanje - je univerzalna platforma za samospoznanje sebe in višjih kozmičnih sil. In pravo Pravoslavje je v svojih koreninah vedska kultura.