Članek
Raziskava: NAGOBČNIKI
Objavljeno Oct 03, 2022
Namen raziskave:
Glede na to, da je te dni v Sloveniji zopet en od t.i. vrhov po številu okužb, sem s sprehodom po hali A1 (BTC Ljubljana) preveril nošnjo fafijevih nagobčnikov.
Metodologija:
"Ad hoc" okometrična metoda zrenja v mimoidoče potrošnike.
Rezultati raziskave:
Od cca 100 mimoidočih potrošnikov, je bil z nagobčnikom opremljen zgolj en (s številko: 1), kar je popolna obratna slika od predhodnjega t.i. vrha (januar 2022), ko je bilo od 100 mimoidočih potrošnikov z nagobčnikom opremljenih 99 duš.
Diskusija:
1.) Iz teh rezultatov bi lahko zaključili, da večina že razume, da je smrtnost te najbolj smrtonosne bolezni nična, oziroma da je bil v preteklosti strah popolnoma odveč. Saj če bi bilo drugače, bi bili vsi tudi sedaj opremljeni z nagobčnikom.
2.) Kar pa je še bolj navdihujoče pa je dejstvo, da sedaj teh 99 duš, ki ne nosi več nagobčnika, z zaničljivostjo gleda tistega reveža z nagobčnikom. Tudi to je bilo v prejšnjem ciklusu obrnjeno.
Zaključek:
Zaenkrat kaže dobro. Podobne rezultate bi bilo za pričakovati tudi pri prejemu "pospeševalnikov".
P.s.
Kot sem ob podobnih "ad hoc" raziskavah že pojasnjeval, je moja pisarna čez cesto od hale A (BTC stolpnica aka Kristalna palača), in pri tem nikakor ne gre za moja potrošniška nagnjenja.

Rezultati raziskave: Od cca 100 mimoidočih potrošnikov, je bil z nagobčnikom opremljen zgolj en (s številko: 1), kar je popolna obratna slika od predhodnjega t.i. vrha (januar 2022), ko je bilo od 100 mimoidočih potrošnikov z nagobčnikom opremljenih 99 duš.

1.) Iz teh rezultatov bi lahko zaključili, da večina že razume, da je smrtnost te najbolj smrtonosne bolezni nična, oziroma da je bil v preteklosti strah popolnoma odveč. Saj če bi bilo drugače, bi bili vsi tudi sedaj opremljeni z nagobčnikom. 2.) Kar pa je še bolj navdihujoče pa je dejstvo, da sedaj teh 99 duš, ki ne nosi več nagobčnika, z zaničljivostjo gleda tistega reveža z nagobčnikom. Tudi to je bilo v prejšnjem ciklusu obrnjeno.

60% populacije nad 30 let je cepljeno.... Koliko mimoidočih je Covid (različico) prebolelo, koliko je bilo cepljenih vsaj 1x? Potem bi lahko tudi kaj sklepali a ne *Dajana in Jurij Liewro?

Glede na to, da je te dni v Sloveniji zopet en od t.i. vrhov po številu okužb, sem s sprehodom po hali A1 (BTC Ljubljana) preveril nošnjo fafijevih nagobčnikov. Metodologija: "Ad hoc" okometrična metoda zrenja v mimoidoče potrošnike. Rezultati raziskave: Od cca 100 mimoidočih potrošnikov, je bil z nagobčnikom opremljen zgolj en (s številko: 1), kar je popolna obratna slika od predhodnjega t.i. vrha (januar 2022), ko je bilo od 100 mimoidočih potrošnikov z nagobčnikom opremljenih 99 duš. Diskusija: 1.) Iz teh rezultatov bi lahko zaključili, da večina že razume, da je smrtnost te najbolj smrtonosne bolezni nična, oziroma da je bil v preteklosti strah popolnoma odveč. Saj če bi bilo drugače, bi bili vsi tudi sedaj opremljeni z nagobčnikom. 2.) Kar pa je še bolj navdihujoče pa je dejstvo, da sedaj teh 99 duš, ki ne nosi več nagobčnika, z zaničljivostjo gleda tistega reveža z nagobčnikom. Tudi to je bilo v prejšnjem ciklusu obrnjeno. Zaključek: Zaenkrat kaže dobro. Podobne rezultate bi bilo za pričakovati tudi pri prejemu "pospeševalnikov".