Članek
PODZEMELJSKI ROVI, KJER JE KABALA KLONIRALA LJUDI, IMELA LABORATORIJE ZA ANDRENOCHROMOM IN SEKSUALNO ZLORABLJANJE OTROK SO OSVOBOJENI
Objavljeno Sep 25, 2022

Mi, Galaktična zveza svetlobe in jaz, smo odgovorni za rešitev več kot 100.000.000 ljudi iz podzemnih in nezemeljskih vojaških baz v zadnjih 24 mesecih in smo jih odpeljali s planeta v naših matičnih helikopterjih v naših zdravilnih komorah, tako da vsaka posamezna duša lahko zdravijo na globoki ravni duše in izbriše vse spomine na travme, ki jih je povzročil spolni kulti kabale, vključno z nezemeljskimi interakcijami, ki vključujejo bolečino, mučenje in zlorabo bodisi spolno bodisi se uporabljajo kot človeški inkubatorji za reproduktivne namene.

Šli smo tudi na druge zvezdne sisteme in galaksije, da bi rešili ljudi, vzete iz Drakonijcev in Medplanetarnega korporativnega konglomerata. Ljudje smo zdaj del Galaktične federacije in ne bomo več smeli posegati v vašo raso na kakršen koli način v skladu z Univerzalnim zakonom in mi... Galaksijo.

Vsi ste SUVERENA bitja ... osvoboditi se morate svojih sistemov prepričanj in indoktrinacije lažnih naukov in družbenega programiranja.

Vaša odločitev je, ali se boste še naprej zasužnjevali ali pa se boste osvobodili. Samo odločiti se moraš.

Zgornji zemljevid prikazuje skrivnostne primere ljudi, ki so izginili brez sledi. Spodnji zemljevid prikazuje največje podzemne sisteme v Ameriki.

Sean Christopher