Članek
PLANET IN ČLOVEŠTVO V 12 KRATKIH LEKCIJAH
Objavljeno Aug 15, 2022

UTOČIŠTE - SANCTUARY

Zaradi mnogih, ki zdaj zmedeni in prestrašeni tavajo, se moramo spet vrniti k osnovam:

Lekcija 1: Jedrske vojne ne bo, ker je bilo vse jedrsko orožje že zdavnaj nevtralizirano. Namesto tega imamo 3. biološko-kemično svetovno vojno, v kateri je tarča naša, ČLOVEŠKA DNK.

Lekcija 2: Planet Zemlja ne bo doživel nobene naravne apokalipse, tj. kataklizmičnih potresov, ogromnih cunamijev, fizičnih obratov polov, trkov asteroidov ali grozljivih sončnih izbruhov.

Lekcija 3: "Globalno segrevanje" ne obstaja, zato nehajte kupovati nove klimatske naprave - ne boste jih potrebovali.

Lekcija 4: »Globalna zamrznitev« ne obstaja, zato nehajte razmišljati o nakupu dodatnih metrov drv, premoga, plina, razen zaradi napovedanega pomanjkanja teh energentov. To pomanjkanje je umetno, vsega je na zemlji več kot dovolj!

Lekcija 5: Človeštvo ne bo izumrlo niti zaradi naravnih nesreč niti zaradi načrta globoke države za iztrebljenje svetovnega prebivalstva.

Lekcija 6: Planet Zemlja in človeštvo skupaj z njim imata že določeno usodo, imenovano - vzpon na višjo raven Zavesti in novo, drugačno obliko obstoja.

Lekcija 7: Človeštvo je bilo tisoče let v načrtovanem suženjstvu in zdaj je osvobojeno. Osvoboditev pride skozi zavedanje in spoznanje prave narave človeka, njegovega izvora in namena na tem planetu.

Lekcija 8: Vse, kar so nas učili v šoli, družbi, vse, kar smo videli in posrkali kot vsebino v našo zavest in podzavest, je – laž, od samega začetka, od prvega vdiha.

Lekcija 9: Vsi smo duše in fizična telesa - to so vozila za dušo, ki še naprej obstaja, potem ko zapusti telo. Duša se vedno znova inkarnira v drugih telesih, na tem in drugih planetih, v različnih galaksijah. Smrt torej ne obstaja!

Lekcija 10: Zdaj živimo v času, ko se tančice nevednosti odpirajo in se hitro zavedamo svoje prave narave, svojih prirojenih moči in sposobnosti.

Lekcija 11: Vsaka duša ima namen in vaša naloga je, da v svojem življenju odkrijete ta namen in ga začnete živeti.

Lekcija 12: Ko se večina človeštva zave vsega tega, "tako imenovanega fenomena 100. opice", preidemo individualno in kolektivno na višjo raven Zavesti in v drugo dimenzijo bivanja. Ta čas je zelo blizu.

Jasna Luminus, Utočište - Sanctuary

Ko se večina človeštva zave vsega tega, "tako imenovanega fenomena 100. opice", preidemo individualno in kolektivno na višjo raven Zavesti in v drugo dimenzijo bivanja. Ta čas je zelo blizu.

Človeštvo ne bo izumrlo niti zaradi naravnih nesreč niti zaradi načrta globoke države za iztrebljenje svetovnega prebivalstva.

Vse, kar so nas učili v šoli, družbi, vse, kar smo videli in posrkali kot vsebino v našo zavest in podzavest, je – laž, od samega začetka, od prvega vdiha.

Lekcija 1: Jedrske vojne ne bo, ker je bilo vse jedrsko orožje že zdavnaj nevtralizirano. Namesto tega imamo 3. biološko-kemično svetovno vojno, v kateri je tarča naša, ČLOVEŠKA DNK. Lekcija 2: Planet Zemlja ne bo doživel nobene naravne apokalipse, tj. kataklizmičnih potresov, ogromnih cunamijev, fizičnih obratov polov, trkov asteroidov ali grozljivih sončnih izbruhov. Lekcija 3: "Globalno segrevanje" ne obstaja, zato nehajte kupovati nove klimatske naprave - ne boste jih potrebovali. Lekcija 4: »Globalna zamrznitev« ne obstaja, zato nehajte razmišljati o nakupu dodatnih metrov drv, premoga, plina, razen zaradi napovedanega pomanjkanja teh energentov. To pomanjkanje je umetno, vsega je na zemlji več kot dovolj! Lekcija 5: Človeštvo ne bo izumrlo niti zaradi naravnih nesreč niti zaradi načrta globoke države za iztrebljenje svetovnega prebivalstva. Lekcija 6: Planet Zemlja in človeštvo skupaj z njim imata že določeno usodo, imenovano - vzpon na višjo raven Zavesti in novo, drugačno obliko obstoja. Lekcija 7: Človeštvo je bilo tisoče let v načrtovanem suženjstvu in zdaj je osvobojeno. Osvoboditev pride skozi zavedanje in spoznanje prave narave človeka, njegovega izvora in namena na tem planetu. Lekcija 8: Vse, kar so nas učili v šoli, družbi, vse, kar smo videli in posrkali kot vsebino v našo zavest in podzavest, je – laž, od samega začetka, od prvega vdiha. Lekcija 9: Vsi smo duše in fizična telesa - to so vozila za dušo, ki še naprej obstaja, potem ko zapusti telo. Duša se vedno znova inkarnira v drugih telesih, na tem in drugih planetih, v različnih galaksijah. Smrt torej ne obstaja! Lekcija 10: Zdaj živimo v času, ko se tančice nevednosti odpirajo in se hitro zavedamo svoje prave narave, svojih prirojenih moči in sposobnosti. Lekcija 11: Vsaka duša ima namen in vaša naloga je, da v svojem življenju odkrijete ta namen in ga začnete živeti. Lekcija 12: Ko se večina človeštva zave vsega tega, "tako imenovanega fenomena 100. opice", preidemo individualno in kolektivno na višjo raven Zavesti in v drugo dimenzijo bivanja. Ta čas je zelo blizu.

Lekcija 5: Človeštvo ne bo izumrlo niti zaradi naravnih nesreč niti zaradi načrta globoke države za iztrebljenje svetovnega prebivalstva.

Lekcija 7: Človeštvo je bilo tisoče let v načrtovanem suženjstvu in zdaj je osvobojeno. Osvoboditev pride skozi zavedanje in spoznanje prave narave človeka, njegovega izvora in namena na tem planetu.

Lekcija 8: Vse, kar so nas učili v šoli, družbi, vse, kar smo videli in posrkali kot vsebino v našo zavest in podzavest, je – laž, od samega začetka, od prvega vdiha. Tale meni najtežje pade...