Članek
NOVIČKE 17
Objavljeno Aug 12, 2022
Novičke 17
Po vseh alternativnih kanalih kroži toliko napovedi, da je nemogoče vsako od njih presojati oz. odločiti se, kaj zveni najbolj verjetno ali logično. Sem pa naletela na peščico, ki je pritegnila mojo pozornost in jih tukaj z vami delim.
* Predsednik Brazilske banke je napovedal, da bodo kreditne kartice kmalu prenehale obstajati - zaradi uvedbe odprtega finančnega sistema.
* Ta isti odprt finančni sistem je tudi to, česar se kabalisti/satanisti/illuminati/prostozidarji/globokodržavniki/pripadniki temnega kulta najbolj bojijo. Kar predstavljajte si, kakšna bi bila reakcija med ljudmi, če bi lahko videli, na kak način familija Biden troši svoj denar.
* Državni udar se bo zgodil v deželi, kjer ga nihče ne pričakuje.
* Na poročilih naj bi slišali o zelo nenavadnem vremenskem pojavu.
* Vse ukradeno naj bi nam bilo povrnjeno, tudi to, kar je bilo ukradeno našim prednikom.

Vse ukradeno naj bi nam bilo povrnjeno, tudi to, kar je bilo ukradeno našim prednikom.

Predsednik Brazilske banke je napovedal, da bodo kreditne kartice kmalu prenehale obstajati - zaradi uvedbe odprtega finančnega sistema. Ta isti odprt finančni sistem je tudi to, česar se kabalisti/satanisti/illuminati/prostozidarji/globokodržavniki/pripadniki temnega kulta najbolj bojijo. Kar predstavljajte si, kakšna bi bila reakcija med ljudmi, če bi lahko videli, na kak način familija Biden troši svoj denar.