Članek
NEHAJTE ŽE PISAT, DA SE JE KDORKOLI ZA VEDNO POSLOVIL
Objavljeno Jul 20, 2022

NEHAJTE ŽE PISAT, DA SE JE KDORKOLI "ZA VEDNO POSLOVIL"
To je program! PROGRAM, ki ga imamo v kosteh! Noben človek ni umrl in vsi bodo prišli nazaj. Zločinci so nas držali v pesti s tem, da so nas programirali v to, da moramo "umreti" in da bomo "za vedno odšli". Vsi imamo strah od smrti v kosteh.
Kaj je smrt? To je izhod duše iz telesa. To se nam dogaja VSAKO NOČ!!!!!!!!!!! Če se zjutraj zbudimo, pomeni, da je naša duša, ki vsako noč plava po širnem vesolju prišla nazaj v telo. Vsako noč se potikamo po širnem vesolju. To, da gremo ven iz telesa medtem, ko spimo nam je kot relaksacija od strahotnega programiranja, ki ga imamo v tem telesu, v tem življenju. Ne smeš to, ne smeš ono! To, kar vidiš ni res, res je to, kar povedo po TV! Ne jej tega, ne jej onega! Živi se samo do 70. leta...če imaš srečo, živiš do 80.leta.. potem pa se gre "za vedno" stanovat na Žale. Strah te mora biti bolezni, in zato je treba za vsak slučaj dajati v telo strupe, ki bodo preprečili bolezen... A se hecate? To naj bi bilo življenje?

Polni smo škodljivih programov, ki nas zastrupljajo in nam ne dajo živeti in se sprostiti!

Mi smo vsi bitja, ki smo prišli na Zemljo z vedenjem, da lahko dobimo vse bogastvo in vse, kar potrebujemo, ne da bi morali spraševati katerokoli avtoriteto za dovoljenje! AVTORITETA NE OBSTAJA! Avtoriteta nam je vsiljena! Mi smo vsi sami sebi avtoriteta! Če je kaj narobe z nami, vprašajmo svoje telo, povedalo nam bo. Ne pa, da letimo k zdravniku in se drogiramo s tabletami!


Za vsako bolezen rožca raste! Smrt ne obstaja, vsiljena nam je zato, da se ne bi osvobodili in da nas zlikovci držijo pod programi! Vsak človek, ki je odšel bo prišel nazaj! Grabovoj pravi, da je za mrtvega človeka priti nazaj v njegovo telo isto kot za živega ozdraveti od prehlada!!!!! V času Abrahama so ljudje živeli 800 let!

Če smo žalostni, delajmo tapkanje, ozdraveli bomo. Če nas muči nek problem, pojdimo v tišino in poslušajmo samega sebe, kako to razrešati... ne pa, da imamo TV ali radio naglas, da ne bi slučajno slišali svoje duše oz. samega sebe!

Vse, kar potrebujemo, imamo v sebi! Ne iščimo nobenih medicinskih zdravil, ne hodimo k zdravniku, saj ne znajo zdravit - oni samo predpisujejo farmacevtska zdravila, s katerimi farmamafija vlada nad ljudmi. Če je le možno, si omislimo svoj vrt, kjer gojimo zelenjavo in krompir, da ne govorim o terapevtskem vidiku, ki ga ima vrt!

Osvobodimo se okov, osvobodimo se suženjstva Globoke Države! Ne moremo nič drugega izgubiti, kot verig, s katerimi nas je "avtoriteta" držala pred tem, da jim ne pobegnemo. Še več - vsa Globoka Država, vsi glavni akterji Globoke Države so že zdavnaj odstranjeni! A še niste opazili, da so vsi predsedniki vlad kloni, da so hollywoodski igralci kloni! Ne poslušajte satanističnih medijev, ki lažejo, lažejo, lažejo! Zakaj ste odvisni od nekoga, ki vam leta in leta govori nekaj, kar ni res in vas straši? Zakaj ljudje, ki so pametni in poslušajo same sebe vseeno vsake toliko časa hodijo gledat, kaj govorijo mediji in potem objavljajo v medijih, da "se bo jeseni nekaj zgodilo"... da bo treba spet nosit maske itd.itd.

Zakaj je treba nosit maske? Saj virus ne obstaja, epidemija je bila LAŽ! PREVARA! Ali še obstaja bitje na tem svetu, ki mu to ni kristalno jasno? Zakaj potem strašite z naslednjimi cepljenji in maskami?

Prenehajte biti odvisni od teh programov! Razbijte okove! Mi smo vsi svobodni! Prenehajte poslušati tiste, ki strašijo! Naše misli so izjemno močne. Še bolj je močno to, kar napišete! Zelo pazite na vsako besedo, ki jo napišete na družabnih omrežjih! Bi res radi, da se maske vrnejo? Ne? Potem nehajte govoriti, da se bo vse vrnilo in pomečite vse, kar ni dobro za človeka  v ogenj! Pazite na vsako besedo, ki se vam mota po glavi, pazite na vsako negativnost! Vedno dobro premislite, preden napišete kaj na FB!

PRIHAJA ZLATA DOBA! Vsi bomo imeli dovolj denarja in vsega, kar potrebujemo. Vse je že tukaj, samo kolektivna zavest se ne more sprijaznit, da se res ni treba bati nobenih virusov, niti cepljenja, niti nobenih drugih strahot! Jaz od leta 1991 nisem bila pri zdravniku! NISEM BILA PRI ZDRAVNIKU! NE POTREBUJEM GA! To ne pomeni, da me včasih kaj ne zaboli in da se kdaj ne počutim slabo. AMPAK, NE JEMLJEM NOBENIH TABLET, NE POTREBUJEM TEGA! Ne potrebujemo tablet, alkohola, opijatov, prenažiranja s hrano, gledanja pornografije, gledanja žajfnic, sploh poslušanja TV in vse krame, ki so nam jo zmetali na nas, da ne bi ugotovili, da smo svobodni in da imamo popolnoma vse, kar rabimo v sebi!

Aja... smrt... za vedno je odšel... kdo je za vedno odšel, če je oseba, ki je odšla POLEG VAS, vas vidi, sliši, vam bere misli, le ne more vam povedati, da je tu, ker ni v telesu! Mi smo vsi večno živi. Sploh ne moremo biti mrtvi. Mi smo vsi energija, energijo pa je nemogoče uničiti!

Tako da, ljudje dragi, zavrzite že vse te programe, NE RABIMO JIH VEČ! Ne rabimo alkoholiziranja, zdravil, prenajedanja in vsega ostalega, saj to ne rešuje nobenega problema, s tem smo ostajali v progamih, ostajali v matrici, ostajali v okovih! Čez nekaj časa ne bo več nobenih pokopališč, iz tega bomo naredili vrtove! Ni potrebe po nobenih ceremonijah in progrebih - s tem nas držijo v pokorščini in nam mečejo pesek v oči, da smo nemočni in da bomo kmalu "odšli za vedno"... Pa pri komu še palijo take religijske fore? Mi vsi, ki smo taki grešniki, da se moramo spokoriti za to, kar smo naredili "narobe", medtem pa crkvenjaki in vladarji zlorabljajo naše otroke in nam kradejo naš denar!

DOSTI JE! KONEC ŽE TEM PROGRAMOM, DA TAKO "MORA" BITI... 

ŽIVELA SVOBODA IN VEČNI MIR! STOPIMO V NAŠO MOČ IN NEHAJMO HODITI V PRETEKLOST! TE NI VEČ!!!

Kaj je smrt? To je izhod duše iz telesa. To se nam dogaja VSAKO NOČ!!!!!!!!!!! Če se zjutraj zbudimo, pomeni, da je naša duša, ki vsako noč plava po širnem vesolju prišla nazaj. Vsako noč se potikamo po širnem vesolju. To da gremo ven iz telesa medtem, ko spimo nam je kot relaksacija od strahotnega programiranja, ki ga imamo v tem telesu, v tem življenju. Ne smeš to, ne smeš ono. To, kar vidiš ni res, res je to, kar povedo po TV. Ne jej tega, ne jej onega. Živi se samo do 70. leta...če imaš srečo, živiš do 80... potem se gre "za vedno" stanovat na Žale. Strah te mora biti bolezni, in zato je treba za vsak slučaj dati v telo strupe, ki bodo preprečili bolezen... se hecate?