Članek
MIMI ZAJC
Objavljeno Jun 30, 2022
Govorim in delam, kar prav je in kar res je in se spominjam prihodnosti. Že dolgo in sedaj me ni več strah tega povedati.
Razmišljam, da mogoče še nismo pripravljeni na PRAVO enotnost in sožitje, da še nismo pripravljeni delati tega, kar je PRAV in da še nismo dojeli, da gre za STARO PRAVDO.
Politikanti vseh politik in (ne)strank nam, LJUDEM, preko njihove velikanske želje, da bi nam krojili življenja, dajejo jasno sporočilo, da smo le mi sami lahko kreatorji sedanjosti in bodočnosti za naslednje rodove.
Politikanti vseh vrst, na oblasti in tisti, ki si nanjo le želijo, pa jim še ni uspelo, nas delijo na načine, ki so popolno nasprotje njihovim besedam.
Delati za ljudi pomeni povezovati, sporočati informacije, ki res so in dojeti, da je vsak ČLOVEK sam tisti, ki ve, kar je njegovega.
Zakaj se greste, kar se greste, egi? Dvojno zbiranje podpisov, napačne informacije o rokih in številu potrebnih podpisov? Eni so že pred časom (na)povedali, da bodo zbirali podpise, zakaj se jim vi ne pridružite in popravite, kar ne pije vode.
Zaradi vašega EGA...
Vse, kar govorite o drugih ste vi sami. Tako stvari tečejo.
In ja, odkar ste se vsi tako "grebli" za oblast in ustanavljali stranke in (ne)stranke, mi je jasno, da bomo LJUDJE vedno izdani v svoji naivni preprostosti, verjeti, da so drugi tudi tako pošteni, kot mi sami in da bodo delali za dobro vseh.
Počasi izgubljate vsi, ki hočete vladati in nadzorovati druge, ker mislite, da mi ne vemo, kdo smo.
To sporočilo je namenjeno vsem, ki ste na oblasti in vsem, ki ste hoteli na oblast in sedaj spet in spet pristavljate lonček k bodočim možnostim.... biti nad ostalimi in seveda LJUDEM.
NAD MENOJ PA JE LE NESKONČNO MODRO NEBO IN MOJA NESKONČNA MODROST (POVEZAVA Z BOŽJIM V SEBI), KI VEDNO BOLJ VE, KDO SEM.

Politikanti vseh politik in (ne)strank nam, LJUDEM, preko njihove velikanske želje, da bi nam krojili življenja, dajejo jasno sporočilo, da smo le mi sami lahko kreatorji sedanjosti in bodočnosti za naslednje rodove. Politikanti vseh vrst, na oblasti in tisti, ki si nanjo le želijo, pa jim še ni uspelo, nas delijo na načine, ki so popolno nasprotje njihovim besedam.