Članek
NA VSE NAČINE SKUŠAJO PREPREČITI, DA BI SE LJUDJE ZBUDILI
Objavljeno Jun 21, 2022
Vedeli so, da človeštvo dosega zelo visoko vibracijo, vendar se niso zavedali, koliko je že zbujenih duš. Opazili so to napako pri ocenjevanju in se prestrašili. Zdaj se jim mudi, da bi uvedli »nov svetovni red«. Zdaj so njihovi napadi neposredni.
Na vse načine bodo poskušali preprečiti, da bi se ljudje zbudili. Na vse načine bodo poskušali, da "budni" ne bi komunicirali, da ne bi prebudili drugih. Na vse načine bodo poskušali prikazati prebujene kot nore ali prestopnike.
Vendar... Kvantni preskok se je že zgodil. Neustavljivo je. Človeštvo že razmišlja o rastlinah in živalih kot o dušah. Človeštvo že spoštuje Mater Zemljo. Človeštvo že razume, da nismo ločeni.
Duše, ki se sedaj inkarnirajo, prihajajo kot učitelji. Inkarnirajo se le zato, da bi učile ljubiti. Morda smo priča popolni spremembi ali pa še ne. Prehod bi lahko trajal en teden ali 300 let. Vendar je neustavljivo. Karkoli se zgodi med tem prehodom, zapomnite si eno stvar: sami ste se ponudili, da boste tukaj in zdaj, vi ste gonilo sprememb.
Od vas pa se zahteva le ena stvar. Samo ena.
Ne bodite "hrana" temi.
To je edino, kar morate storiti. Preprosta stvar. Človek je eden najmočnejših generatorjev energije, ki obstaja. Smo vrtinci. Odvisno od polarnosti, na katero se poravnamo, ustvarjamo visoke ali nizke frekvence. Tema se hrani z nizkimi frekvencami in hranimo jo že tisočletja. Prebujanje človeštva je kolektivni vrtinec nagnilo proti visokim frekvencam. Zato sedaj tema napada s tako silovitostjo, saj tema vedno bolj strada.
Povežite se s svojo dušo in pazite nase.
Če vaša duša resonira s temi besedami, ne dajte niti sekunde svojega obstoja za hrano temi. Odstranite, če je le mogoče, nizke strasti svojega življenja, kot so: sovraštvo, zamere, zavist, strah, nezdrave razvade, nezdrava hrana, laži, sebičnost, žalost, nezaupanje... Vse to ustvarja gosto energijo. To je hrana za temo. Zavedajte se svojih čustev. Poslušajte se.
In če ob katerikoli priložnosti začutite katero od teh nizkih vibracij, spremenite vašo energijo. Vklopite nekaj glasbe, ki vas bo dvignila. Pojte. Plešite. Dihajte. Prižgite kadilo. Objemite svoje mačke. Objemite prijatelja. Objemite svojega psa. Objemite svojo mamo. Objemite svojo družino. Pojdite na sprehod v naravo. Meditirajte. Telovadite. Naredi vse, kar je potrebno. Energija se lahko takoj spremeni.
Nahranite svojo dušo z vsem, kar vam pomaga vstati. Če se navadite živeti v frekvenci ljubezni, se bo vaša resničnost brez truda spremenila.
Smo močna bitja. Neustavljivi smo. Ničesar se ne bojmo. Osvobodimo svoj um "matrice". Osredotočimo svojo pozornost na to, kar si želimo. Predvsem pa se zabavajmo, bodimo veseli, nasmejmo se, pojmo in plešimo. In predvsem... Ljubimo. Kadar ljubimo vse, živimo. Vsi smo del tega, skupaj z zvezdami, soncem in vsemi galaksijami vesolja.
Mi smo ljubezen!
(Iztok G.)

Ja itak! Se strinjam z Iztokom! Plešimo! A pazite, kazačok je lahko zelo naporen ples! Plešimo

Duše, ki se sedaj inkarnirajo, prihajajo kot učitelji. Inkarnirajo se le zato, da bi učile ljubiti. Morda smo priča popolni spremembi ali pa še ne. Prehod bi lahko trajal en teden ali 300 let. Vendar je neustavljivo. Karkoli se zgodi med tem prehodom, zapomnite si eno stvar: sami ste se ponudili, da boste tukaj in zdaj, vi ste gonilo sprememb. Od vas pa se zahteva le ena stvar. Samo ena. Ne bodite "hrana" temi.

Vedeli so, da človeštvo dosega zelo visoko vibracijo, vendar se niso zavedali, koliko je že zbujenih duš. Opazili so to napako pri ocenjevanju in se prestrašili. Zdaj se jim mudi, da bi uvedli »nov svetovni red«. Zdaj so njihovi napadi neposredni. Na vse načine bodo poskušali preprečiti, da bi se ljudje zbudili. Na vse načine bodo poskušali, da "budni" ne bi komunicirali, da ne bi prebudili drugih. Na vse načine bodo poskušali prikazati prebujene kot nore ali prestopnike. Vendar... Kvantni preskok se je že zgodil. Neustavljivo je. Človeštvo že razmišlja o rastlinah in živalih kot o dušah. Človeštvo že spoštuje Mater Zemljo. Človeštvo že razume, da nismo ločeni.