Članek
ČLOVEK NE UMRE ZARADI RAKA, AMPAK ZARADI KEMOTERAPIJE!
Objavljeno Jun 21, 2022

Oseba lepo živi... Se zgodi, da gre k zdravniku na sistematski pregled ali nekaj. Zdravnik postavi diagnozo rak! Začetni stadij. Oseba se zelo zasekira in strah se ji vgnezdi v telesu in naredi vse, kar medicina zahteva. Medicina seveda ponudi kemoterapijo. A kemoterapija ubija človeka, ne rak. Sem negovala očeta, ki je umiral za rakom - oz. umiral je zaradi kemoterapije! Ne privoščim nikomur te groze! Umiral je pred mojimi očmi, umiral od bolečin, jaz pa mu nisem mogla pomagati!

Rak je bolezen, ki je namenoma umetno ustvarjena - vnešen v naša telesa zato, da bi ljudje kot zdravilo kupovali kemoterapijo, ki ničesar ne zdravi, ampak daje farmacevtski industriji velikanske dobičke!

Rak je enostavno ozdraviti - a ne s kemoterapijo! Zdravilo za raka je prišlo že v 30.letih 20.stoletja, a ga je kabala skrila, tako kot je skrila vse, kar človeka rešuje in zdravi! Globalisti so pomorili nešteto ljudi, zdravnikov, farmacevtov, ki so odkrivali strašne prevare te satanistične industrije!

Vse, kar je povezano z medicino in farmacevtsko industrijo ni namenjeno za zdravje človeka in ampak je zato tu, da prinaša dobičke omenjenim! Odprite že oči in se prebudite iz hipnoze!

https://publishwall.si/dajana.babic/post/503272/kemoterapija-ubija-cloveka-ne-raka-trdi-zdravnik

V 3D obstaja smrt, starost, bolezen, linearni čas, cepljenje, maske, PCT in podobne strahote.

Smrt obstaja v 3D.

No kočno priznavaš, da smrt obstaja in upam, da ne boš po smrti strašila na okrog s svojimi oznanitvami! Lp

Rak je bolezen, ki je namenoma umetno ustvarjena - vnešena v naša telesa zato, da bi ljudje kot zdravilo kupovali kemoterapijo, ki ničesar ne zdravi, ampak daje farmacevtski industriji velikanske dobičke!