Članek
ZAKON O NALEZLJIVIH BOLEZNIH - ZNB-D - tretji poskus sprejema
Objavljeno Jun 18, 2022

Pripravite se na zbiranje podpisov pod zahtevo za razpis referenduma. Golob, Schwabov globalistični hlapec že kaže svoj pravi obraz.

Bo pa treba na ceste v tej svobodni, ker je Ustavno barabinsko sodišče poskrbelo, kjub neustavnosti odlokov, da lahko veljajo še eno leto. Večja norost se še ni zgodila, ki je enaka temu primeru. Sodišče bi ugotovilo, da se dogaja genocid pa bi sporočili, da se ta lahko dogaja še eno leto. Če gre za neustavnost je to treba takoj prekiniti.

Zdaj bo Golobov izgovor, da pač, če nočemo, da nas zakonsko teroriziralo nas bodo pa še naprej z odloki.

No, upamo, da je zdaj že toliko pameti, da veliko ljudi razume, da se bodo ustavili takrat, ko se jim bo zgodil narod v Ljubljani. Pa še to bo treba zelo paziti, da nam nasilja ne zanetijo.

Težko je verjetno, da bodo pustili izvesti referendum, ker bodo s tem tvegali združevanje naroda. Lani smo zbrali namesto 2.500 potrebnih podpisov kar 30.000. Letos jih bomo pa zagotovo 300.000.

Sicer se bomo znova ukvarjali z gašenjem novega požara, ko bi bilo veliko bolj pametno končno onemogočiti in odpraviti piromana, ki neti požare že 31 let. In kar naprej gasimo, namesto, da bi njega po zdravju vprašali.