Članek
Obdukcije so pokazale, da je 93% ljudi, ki so umrli po cepljenju, umrlo zaradi cepiva
Objavljeno Mar 17, 2022

Pregledali so 15 trupel pokojnikov, umrlih v roku 7 dni do 6 mesecev po cepljenju, starih med 28 in 95 let. Ne mrliški oglednik, ne državni tožilec nobene od smrti nista povezala s cepivom za Covid, a nadaljnje preiskave (obdukcije) so pokazale, da je cepivo povzročilo smrt v 14 od 15 primerov. Za vse cepljene je to izjemno slaba novica.

Organ, ki ga je cepivo najbolj poškodovalo, je bilo srce in sicer pri vseh pokojnikih, a tudi drugi organi so bili napadeni. Posledice tega cepljenja so ogromne in lahko povzročijo na milijone smrtnih žrtev. Cepljenje s temi ‘cepivi’ je treba takoj ustaviti.

A to se najverjetneje ne bo zgodilo, saj rezultati teh obdukcij niso bili objavljeni v nobeni znanstveni publikaciji, zato jih bo “znanstvena” skupnost mirno zignorirala. Tako pač deluje sodobna “znanost”.

https://m.planet-lepote.com/obdukcije-so-pokazale-da-je-93-ljudi-ki-so-umrli-po-cepljenju-umrlo-zaradi-cepiva/?fbclid=IwAR26VrrOld8NfIHjP0k0xiTj36wGjFnWzPB0_OR_cN6RbPzwvP-69w9gj-A

Ja. Strašno. Danes sem izvedela, da je umrl moj prijatelj zaradi cepiva. Vsi vpleteni bodo kaznovani. Vsi!

Moja mama je umrla 8 marca v bolnici CE , potem ko je bila v bolnici na kovid oddelku, domov je za teden dni prišla zelo okužena. Domnevam da so ji dali inekcijo cepiva brez privolitve, to pa pomeni da so jo namerno ubili. Doma sem ji vzel vzorec krvi in las, vode ko je še živa prišla iz bolnice tako da to gre še v drugomnenjske raziskave.... vzrok smrti je bila srčna kap in seveda umrla je v bolnici in ne doma. Celjski zdravniki naj se čuvajo če se najde kar se nebi smelo