Članek
SLOVENSKI NAROD NI ŽLEHT!
Objavljeno Feb 28, 2022
Slovenski narod ni žleht. Slovenci so programirani v hlapčevstvo in v to, da tiho sprejmejo karkoli nam je rečeno, da moramo narediti (tudi, če gre za njihove lastne otroke - kot smo videli v plandemiji).
Vsake toliko časa se znesejo nad nič krivimi člani družine, da odvržejo bes, ki se je kopičil v njih... Veliko se jih utaplja v alkoholu ali na drugačen način tolaži in pozablja dejstvo, da se nikoli ne zavzame zase in za svoje ljudi.
A zdaj je trenutek, da se dvignemo iz apatije in se dvignemo! Nič več klečeplazenja pred oblastjo! Nič več govorjenja samim sebi, da smo slabi in neumni! Samozavesten človek in človek, ki ve, kdo je ne more biti voden od nikogar, še najmanj od pokvarjene oblasti. Vsak človek zelo dobro ve, kaj potrebuje! Ne čakajte, da vam država pove, kaj morate storiti!
NOBEN DRUGI RAZEN VAS POJMA NIMA, KAJ SE DOGAJA Z VAMI IN KAJ POTREBUJETE! KAJ ŠELE NEKA POPOLNOMA ODTUJENA OSEBA, KI JE TRENUTNO NA OBLASTI.

Seveda so Slovenci žleht, če so obkroženi z demoni, brezimni na internetu in takrat se lahko pokažejo v pravi luči.

Dajana Babič 50% ljudi se je tako navadilo na stres in na to da se nas stalno straši z injekcijami ali vojno, da ne znajo več živeti brez tega!