Članek
DUHOVNI PREMIK SE MORA ZGODITI, ČAS JE, DA HODIMO V LUČI SVETLOBE
Objavljeno Feb 23, 2022
To je duhovni premik, ki se mora zgoditi - čas je, da hodimo v luči svobode
Ljudje se bodo kmalu osvobodili matrice. V teku je vojna, ki bo krojila prihodnost človeškega obstoja in svet, ki ga zapuščamo našim otrokom, je tiho optimističen glede prihodnosti, ker človeštvo kaže znake zloma matrice. Človeška rasa je bila tisočletja reducirana v suženjstvo, temne elite in tajne družbe so nas zadrževale v duševnem zaporu, ki so se po svojih najboljših močeh trudile, da nas zatirajo in nam preprečujejo, da bi dosegli svoj potencial. Matrica resničnega sveta začenja pokati,saj človeštvo kaže znake sproščanja matrice. Kako odlično je živeti v tem času! Razburljivi in negotovi časi, v katerih živimo! Ja, seveda je veliko ljudi, ki jih zanimajo samo Kardashianke, a se je prebudil velik del prebivalstva. Najpomembneje je, da je zdaj vojna med našimi vrhovnimi gospodarji in tistimi, ki nas želijo osvoboditi.
Kaj je matrica? Matrica je holografsko vesolje, ki ga v nas projicirajo tisti, ki nas želijo nadzorovati. Človeštvo je bilo na ta način zatirano in nadzorovano že tisočletja. Mislimo, da je resničen, v resnici pa je to le film, ki se vrti v kolektivni zavesti, ki se predstavlja kot »resničnost«.
To je duhovni premik, ki se mora zgoditi. Ljudje so imeli dovolj nekoristnih vojn, totalitarnega vodenja in avtoritarnega nadzora. Ljudje se prebujajo za tisto, kar je v življenju resnično pomembno. Čas je, da ponovno pridobimo svojo neskončno moč in odpremo vrata našega mentalnega zapora. To ni lahko narediti, vendar je čas, da hodimo v luči svobode.
Za zadnji dve leti sem hvaležna, da sta nas naučili zelo dragocenih lekcij. Videli smo, kaj je res pomembno. Zdeli sta se kot najhujši, a so le postavili vso grdo pred nas in tako ustvarili še več želja in potreb po svobodi, miru in ljubezni. Vidimo, kako dober in slab ples pleše pred našimi očmi, kot da bi nas silil, da se odločimo, kam spadamo. Izbiramo, kaj gledamo in k čemu prispevamo!
To sta bili leti, ki sta pretresli ves svet, hkrati pa sta ljudi fizično ločevali in povezovali v srcu. Vem, da je bilo pomembno in da nas je vpeljalo v boljše obdobje, zato se veselim vsakega novega dne, da vidim vse neverjetne spremembe, ki nas čakajo. Videti globalno rast zavesti človeštva, osvoboditev umov ljudi, veselje do svobode in osvoboditev ujete ljubezni v nas.