Članek
SLOVENSKI JAVNI MEDIJI, DO KDAJ BOSTE SKRIVALI, KAJ SE DOGAJA, DO KDAJ LAGALI?
Objavljeno Feb 13, 2022

Zakaj ne poročate o tem, kaj se dogaja v Kanadi? Velikanska vstaja proti globoki državi.

Zakaj ne poročate o tem, kaj se dogaja v Parizu? Velikanske demonstracije in brutalna policija, ki ščiti psihopatske vladarje

Zakaj ne poročate o tem, kaj se dogaja v Avstraliji? Največje demonstracije, ki so bile v Avstraliji do zdaj!

Slik in videov ne bom pripenjala. Če lahko to berete, potem pojdite na google in napišite demonstracije tam in tam. Tega v slovenskih medijih ni. če pa že malo poročajo o Kanadi - bodo povedali, da gre za manjšo skupino proticepilcev, KAR NI RES.

Novinarji in tisti, ki dajete lažne novice na medije, zavedajte se, da prihaja sodni dan in da bo vsak odgovarjal za to, kar je naredil. Slovenci, takoj prenehajte terorizirati otroke, zahtevajte ukinitev testov in mask.

TISTEMU, KI NI JASNO, DA GRE ZA VELIKANSKO LAŽ IN PREVARO IN DA NE OBSTAJA NOBEN VIRUS IN DA SO CEPIVA SMRTNO NEVARNA JAZ PAČ NE MOREM POMAGAT. Tisti ljudje, ki so se cepili umirajo levo in desno. In še več jih bo umrlo. Ogromno jih je po bolnicah in zdravniki jim ne znajo dati diagnoze, ker so pač to nove bolezni, povročene s cepivi!

Vsak bo odgovarjal za to, kar je grdega delal drugim ljudem in vsi se moramo soočiti s temo duše. Prosim pa vas, da se zavzamete za svoje otroke in jih osvobodite teh strahotnih neumnosti, ki smo jim priča že dve leti.

Drugače pa... mi gremo naprej, Zemlja se dviguje, prišlo bo do velikanskih sprememb, Globoka država bo razpadla na prafaktorje. Nič, kar je bilo prej - ne bo enako. Poskrbite zase in za svoje sosede in vedite, da se bo vse uredilo. Vsi, ki so sodelovali pri tem genocidu, bodo šli na sodišče in v zapor. VSI!

Dokler se jih ne bo pobralo in vrglo v ječo ali pa obesilo na prvo drevo!

Zakaj ne poročate o tem, kaj se dogaja v Kanadi?