Članek
TO ZAGOTOVO NISO CEPIVA IN ZAGOTOVO NISO VARNA!
Objavljeno Jan 22, 2022

Nevarna in smrtonosna: več kot 1000 znanstvenih študij, ki se sklicujejo na poškodbe in smrti zaradi COVID ''cepiv''

prekopirano iz bloga Achilles Arrow

Na tej spletni strani[1] lahko najdete povezave do več kot tisoč znanstvenih študij in člankov, ki obravnavajo neželene učinke "COVID" cepiv.

Avtor teh študij so znanstveniki in zdravstveni delavci.

Vse so bile objavljene v znanstvenih in medicinskih revijah in publikacijah.

Večina jih je bila recenziranih.

Vse predstavljajo resno delo resnih raziskovalcev.

Nekateri neželeni učinki po cepljenju, ki jih opisujejo te študije, vključujejo:

Smrtna možganska krvavitev

Venska tromboza

Imunska trombocitopenična purpura

miokarditis

Perikarditis

Mioperikarditis

Smrt

Guillain-Barréjev sindrom

Akutna venska trombembolija

Limfadenopatija

Akutna tromboza koronarnega drevesa

Tromboza možganskih venskih sinusov

Tromboza portalne vene

T-celični limfom

Afazija

Anafilaksija

Kardiomiopatija

trombofilija

To je le delni seznam težav s cepivom.

Tukaj je nekaj naslovov študij:

S cepivom povzročena imunska trombotična trombocitopenija z diseminirano intravaskularno koagulacijo in smrtjo po cepljenju s ChAdOx1 nCoV-19

Zdravljenje tromboze cerebralne in splanhnične vene, povezane s trombocitopenijo, pri osebah, ki so bile predhodno cepljene z zdravilom Vaxzevria (AstraZeneca)

Tromboza in trombocitopenija, povzročena s cepivom Covid-19: komentar pomembne in praktične klinične dileme

Vloga trombocitov pri koagulopatiji, povezani s COVID-19, in imunski trombotični imunski trombocitopeniji, ki jo povzroča cepivo

Korenine avtoimunosti trombotičnih dogodkov po cepljenju proti COVID-19

Tromboza možganskih venskih sinusov po cepljenju

Trombotična imunska trombocitopenija, ki jo povzroča cepivo SARS-CoV-2

Post mortem ugotovitve pri trombotični trombocitopeniji, ki jo povzroča cepivo

Akutni simptomatski miokarditis pri sedmih mladostnikih po cepljenju proti COVID-19 Pfizer-BioNTech

Afazija sedem dni po drugem odmerku cepiva SARS-CoV-2 na osnovi mRNA

Primerjava s cepivom povzročenih trombotičnih epizod med cepivi ChAdOx1 nCoV-19 in Ad26.COV.2.S

Krvni strdki in epizode krvavitve po cepljenju proti BNT162b2 in ChAdOx1 nCoV-19

Miokarditis in perikarditis po cepljenju z mRNA COVID-19: praktični vidiki za izvajalce oskrbe

Kako lahko v luči tega kdo z odprtim obrazom trdi, da so cepiva proti Covid-19 popolnoma varna? Vsakdo, ki vam pove, da so ta cepiva »popolnoma varna«, laže skozi zobe.

Karkoli že so, to zagotovo niso cepiva in zagotovo niso varna.

To lahko zelo jasno vidimo iz eksplozije poročil o smrti v sistemu za poročanje o neželenih dogodkih cepiva (VAERS), ki je sovpadala z uvedbo injekcij Covida konec leta 2020.

Chart Description automatically generated

Opis grafikona je samodejno ustvarjen

Po konzervativnih ocenah je najmanj sto petdeset tisoč Američanov umrlo zaradi cepljenja s COVID-19. Pravo število je verjetno bližje med tristo tisoč in nekaj milijonov. (Harvard Pilgrim študija podcenjenosti realnega poročanja škodnih učinkov <1%)

Povsem osupljivo je, da te snovi kar naprej vbrizgavajo zdravim otrokom. Znano je, da zdravi otroci praktično nimajo tveganja za hudo okužbo s Covidom in kot taki ne potrebujejo cepiva proti Covidu, še posebej, ker cepiva ne morejo preprečiti okužbe ali prenosa.

Zakaj bi kdo zdravim otrokom, ki ne potrebujejo cepljenja proti tej domnevni bolezni, injiciral tako nevarna zdravila?

Res je tragično, da je zaradi te nesmiselne ideje že veliko otrok umrlo. Tukaj si lahko ogledate, pričevanja nekaterih njihovih staršev.

Očitno je nekaj globoko narobe in nemoralno v celotnem tem podjetju "cepljenja".

Pozivamo vas, da si ogledate seznam znanstvenih študij, ki razpravljajo o smrtonosnih stranskih učinkih cepiv Covid, da boste dobili predstavo o zelo nevarni naravi teh tako imenovanih cepiv.

Avtor teh študij so znanstveniki in zdravstveni delavci! in v naših medijih tega ni! Zakaj to skrivajo!

Kako lahko v luči tega kdo z odprtim obrazom trdi, da so cepiva proti Covid-19 popolnoma varna? Vsakdo, ki vam pove, da so ta cepiva »popolnoma varna«, laže skozi zobe. Karkoli že so, to zagotovo niso cepiva in zagotovo niso varna. To lahko zelo jasno vidimo iz eksplozije poročil o smrti v sistemu za poročanje o neželenih dogodkih cepiva (VAERS), ki je sovpadala z uvedbo injekcij Covida konec leta 2020.

Nekateri neželeni učinki po cepljenju, ki jih opisujejo te študije, vključujejo: Smrtna možganska krvavitev Venska tromboza Imunska trombocitopenična purpura miokarditis Perikarditis Mioperikarditis Smrt Guillain-Barréjev sindrom Akutna venska trombembolija Limfadenopatija Akutna tromboza koronarnega drevesa Tromboza možganskih venskih sinusov Tromboza portalne vene T-celični limfom Afazija Anafilaksija Kardiomiopatija trombofilija To je le delni seznam težav s cepivom. Tukaj je nekaj naslovov študij: S cepivom povzročena imunska trombotična trombocitopenija z diseminirano intravaskularno koagulacijo in smrtjo po cepljenju s ChAdOx1 nCoV-19 Zdravljenje tromboze cerebralne in splanhnične vene, povezane s trombocitopenijo, pri osebah, ki so bile predhodno cepljene z zdravilom Vaxzevria (AstraZeneca) Tromboza in trombocitopenija, povzročena s cepivom Covid-19: komentar pomembne in praktične klinične dileme Vloga trombocitov pri koagulopatiji, povezani s COVID-19, in imunski trombotični imunski trombocitopeniji, ki jo povzroča cepivo Korenine avtoimunosti trombotičnih dogodkov po cepljenju proti COVID-19 Tromboza možganskih venskih sinusov po cepljenju Trombotična imunska trombocitopenija, ki jo povzroča cepivo SARS-CoV-2 Post mortem ugotovitve pri trombotični trombocitopeniji, ki jo povzroča cepivo Akutni simptomatski miokarditis pri sedmih mladostnikih po cepljenju proti COVID-19 Pfizer-BioNTech Afazija sedem dni po drugem odmerku cepiva SARS-CoV-2 na osnovi mRNA Primerjava s cepivom povzročenih trombotičnih epizod med cepivi ChAdOx1 nCoV-19 in Ad26.COV.2.S Krvni strdki in epizode krvavitve po cepljenju proti BNT162b2 in ChAdOx1 nCoV-19 Miokarditis in perikarditis po cepljenju z mRNA COVID-19: praktični vidiki za izvajalce oskrbe Kako lahko v luči tega kdo z odprtim obrazom trdi, da so cepiva proti Covid-19 popolnoma varna? Vsakdo, ki vam pove, da so ta cepiva »popolnoma varna«, laže skozi zobe. Karkoli že so, to zagotovo niso cepiva in zagotovo niso varna.