Članek
VLADA ZK PRIZNAVA, DA SO CEPIVA POŠKODOVALA NARAVNI IMUNSKI SISTEM TISTIH, KI SO BILI 2X CEPLJENI
Objavljeno Jan 22, 2022

Vlada Združenega kraljestva priznava, da so cepiva poškodovala naravni imunski sistem tistih, ki so bili dvakrat cepljeni.

Vlada Združenega kraljestva je priznala, da ko ste enkrat dvakrat cepljeni, nikoli več ne boste mogli pridobiti popolne naravne imunosti na različice Covida – ali morda kateri koli drug virus.

Poglejmo torej, kako se "prava" pandemija začne zdaj! Ministrstvo za zdravje Združenega kraljestva v svojem 42. tednu »Poročilo o nadzoru cepiva proti virusu COVID-19« na strani 23 priznava, da je »pri ljudeh, ki se okužijo po dveh odmerkih cepljenja, videti, da so ravni protiteles N nižje«. Nadalje pravi, da je ta padec protiteles v bistvu trajen.

Kaj to pomeni? Vemo, da cepiva ne preprečujejo okužbe ali prenosa virusa (resnično poročilo drugje kaže, da je pri cepljenih odraslih zdaj veliko večja verjetnost, da bodo okuženi kot pri necepljenih)

. Britanci zdaj ugotavljajo, da cepivo moti sposobnost telesa, da po okužbi tvori protitelesa ne le proti spike proteinu, ampak tudi proti drugim delom virusa. Zlasti se zdi, da cepljeni ljudje ne tvorijo protiteles proti nukleokapsidnemu proteinu, ovojnici virusa, ki je ključni del odziva pri necepljenih ljudeh. Dolgoročno so cepljeni veliko bolj dovzetni za kakršne koli mutacije v spike proteinu, tudi če so bili že enkrat ali večkrat okuženi in ozdravljeni. Po drugi strani pa bo necepljeni pridobil trajno, če ne celo trajno imunost na vse seve domnevnega virusa, potem ko se bo z njim že enkrat naravno okužil.

Vir: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Prve zavarovalnice se umikajo, ker prihaja velik val zahtevkov. Anthony Fauci potrjuje, da test PCR ne more zaznati živih virusov. Anthony Fauci potrjuje, da niti test na antigen niti test PCR ne moreta ugotoviti, ali je nekdo nalezljiv ali ne !!! To razveljavi vse temelje tako imenovane pandemije. PCR test je bil edini znak pandemije. Brez PCR-TESTA brez pandemije Za vse novinarje, zdravnike, odvetnike, tožilce itd. To je zadnji ključ, končni dokaz, da je treba vse ukrepe takoj odpraviti!

https://ayurmed.net/boris-johnson-priznao-90-pacijenata-na-intenzivnoj-njezi-je-dvostruko-vakcinisano/?fbclid=IwAR2s0OB5y_gEoRcTaNArDfV0vlg3_iZ-60P-wR8vSgCuOeYa4Fugx4uFViA

Boris Johnson priznao: 90 % pacijenata na intenzivnoj njezi je dvostruko vakcinisano!

Anthony Fauci potrjuje, da test PCR ne more zaznati živih virusov. Anthony Fauci potrjuje, da niti test na antigen niti test PCR ne moreta ugotoviti, ali je nekdo nalezljiv ali ne !!! To razveljavi vse temelje tako imenovane pandemije. PCR test je bil edini znak pandemije. Brez PCR-TESTA brez pandemije Za vse novinarje, zdravnike, odvetnike, tožilce itd. To je zadnji ključ, končni dokaz, da je treba vse ukrepe takoj odpraviti!

Anthony Fauci potrjuje, da niti test na antigen niti test PCR ne moreta ugotoviti, ali je nekdo nalezljiv ali ne !

Prve zavarovalnice se umikajo, ker prihaja velik val zahtevkov!