Članek
PRIČAKOVATI, DA MASKA ZAŠČITI PRED VIRUSOM JE ENAKO, KOT SE POLULATI V CEDILO IN PRIČAKOVATI, DA POD NJIM NE BO LUŽE
Objavljeno Jan 19, 2022

Znanstvene raziskave iz l. 2011, ko je razsajala gripa (težko verjamete, a?), so pokazale, da maske dajejo lažni občutek varnosti. Tudi zato so škodljive, ne samo zaradi pomanjkanja vdihovanja kisika. Kot je zapisal en moj Fb prijatelj. Pričakovati, da maska zaščiti pred "virusom", ki, mimogrede zaobide tri, štiri...šuse je enako, kot da bi se polulali v cedilo in pričakovali, da pod njim ne bo luže. Komur je jasno je, komur ni, ni. Je Sonce tako prijazno, da je tukaj za vse nas. Naj prosim razsvetli še koga. Smo pa blizu...

***

Dobesedno se delajo norca iz nas. Ne bomo pozabili,.... karma pride.

*

Majko milo.. In narod še kar ne spregleda.. Se trudim razumeti, pa mi nikakor ne uspe.

*

Ne bo šlo ,ker je večina naroda lahko rečem mirno zabitega, ker oni so zvesti trenutni politiki eni pa še zelo dobro plačani, da se plasirajo v teh lažnjivih propagandam! Za ene je pa to španska vas, če so tak rekli, potem je že tako ! Slišal sem primer od soseda glede otrok v šoli, ki imajo obvezno testiranje in so starši bili proti, potem pa se je večina odločila za testiranje !
Pred leti še v tako zvani komunistični ureditvi krožil vic, ki se ujema z realnostjo: Delegacija vlad je obiskala pekel in tam so videli hudičeke,ki so kuhali vsak v svojem kotli svoj narod!
Se pravi Hrvati, Srbi, Bosanci itd...in pridejo do kotla, kjer je hudiček kuhal Slovence in čital poleg kotla časopis. Pri ostalih kotlih je bila gužva in so jih hudičeki morali potiskati nazaj kotel, ker so silili ven! Potem pa vprašajo hudičeka kako to, da se to pri njem nič ne dogaja ? Odgovoril je, da on kuha Slovence in da se ti sami sebe nazaj vlačijo v kotel!
Poanta tega vica je, da je to vse res!!!
*
Mene ne skrbi kaj Toti skupaj spravijo. Me pa skrbi narod, ki te neumnosti slepo uboga!

Vprašanje za zdravstvene delavce: a plešete jeruzalemo pred ali po tem ko zašuštrate človeka?

Znanstvene raziskave iz l. 2011, ko je razsajala gripa (težko verjamete, a?), so pokazale, da maske dajejo lažni občutek varnosti. Tudi zato so škodljive, ne samo zaradi pomanjkanja vdihovanja kisika. Kot je zapisal en moj Fb prijatelj. Pričakovati, da maska zaščiti pred "virusom", ki, mimogrede zaobide tri, štiri...šuse je enako, kot da bi se polulali v cedilo in pričakovali, da pod njim ne bo luže. Komur je jasno je, komur ni, ni.

Večina naroda je lahko rečem mirno zabitega, ker oni so zvesti trenutni politiki eni pa še zelo dobro plačani, da se plasirajo v teh lažnivih propagandam!

Tvoj prijatelj naj lula v hlače! Ne verjamem, da bodo ostale suhe!

Mene ne skrbi kaj Toti skupaj spravijo. Me pa skrbi narod, ki te neumnosti slepo uboga!

Ne bo šlo, ker je večina naroda lahko rečem mirno zabitega, ker oni so zvesti trenutni politiki eni pa še zelo dobro plačani, da se plasirajo v teh lažnjivih propagandam! Za ene je pa to španska vas, če so tak rekli, potem je že tako!