Članek
Siriusovci: Vojne je konec!
Objavljeno Jan 11, 2022
Siriusovci: Vojne je konec
»Zdaj vam lahko rečemo, da je vojne konec. Zmagala je SVETLOBA. To, kar zdaj vidite, so le majhni žepki teme, ki se borijo za pozornost, toda resnično je zmagala SVETLOBA. To bi vam radi povedali tolikokrat, da boste sčasoma začeli verjeti tem besedam.
Da, vidimo te žepe teme in če ste med to temo, morda ne boste verjeli ničesar od tega, kar vam govorimo. Za tiste, ki se med omejitvami še vedno borite za svojo svobodo, vam povemo, da nadaljujte, vaš boj za več informacij prihaja v ospredje, da se te omejitve za vedno končajo. Verjemite v svojih srcih, da je Svoboda vaša in ukrepov in omejitev ne bo več. “
»Ko bodo informacije končno prišle na dan, bodo drugi, ki se popolnoma ne zavedajo, šokirani in VI jim boste zelo potrebni, da jih boste informirali in ozdravili. Dragi moji, VAŠ ČAS res prihaja.
Velik del škode, ki jo je temna stran poskušala povzročiti planetu v poskusu depopulacije sveta, je izboljšan. Ponovno vam poudarjamo, da so za vaše prijatelje in družine poskrbeli njihovi vodniki. Čeprav morda niso verjeli vašim besedam in se držijo trenutne pripovedi, se bodo kmalu prebudili in vi boste upravičeni za to, kar ste jim poskušali povedati.
Slišimo vas, ko pravite, da ko bo resnica prišla na dan, ne glede na to, kolikor hočete vsi reči: "Sem vam rekel, da" to ne bo tako. Vaše besede, ki jih slišimo, ko vas drugi vprašajo, kako ste vedeli, bodo "Uporabil sem svojo intuicijo ali pa sem samo vedel"! Tisti, ki ne verjamejo v kakršnegakoli Boga ali Višjo silo, bodo več kot zmedeni, ko bo Resnica prišla na dan in bodo od vas potrebovali veliko pomoč pri zdravljenju, saj se bo njihov svet obrnjen na glavo.
In tako dragi, čas je, da greste vase in veste, da vaš čas PRIHAJA.