Članek
NIHČE NIMA PRAVICE POSEGATI V TELO DRUGEGA!
Objavljeno Jan 06, 2022

Pardon, se moram oglasiti. Seveda smo vedeli, kaj bo sledilo v teh mesecih: propaganda v smeri obveznega cepljenja.

Spoštovani, takole bom rekel: vsi, ki se ta hip oglašajo v smeri obveznega cepljenja, so zločinci.

Vsi! Brez izjeme. A razumete? Zločinci! Ta hip se jih bo nekaj oglasilo, da imajo tudi oni pravico do zdravega življenja in podobne floskule. Imate, cepite se. Vse ostalo naj vas ne briga, to zadostuje, cepite se, če verjamete v cepiva. Če ne, ste pa tu, kjer smo vsi.

In zdaj pojasnilo: to, da je potrebna privolitev posega v lastno telo, to NI egoizem! A je jasno?

Kaj je potem želja nekoga, da poseže v tuje telo? Altruizem? Lepo vas prosim, kvečjemu obratno, da ne omenjam kontaminiranosti medicine s farmacijo in ekonomijo. NIHČE NIMA PRAVICE POSEGATI V TELO DRUGEGA!!!!! To ni nek kurčev zakon, a se kadi v lokalu al ne!

A se razumemo, tu gre za ČLOVEKOVE PRAVICE, ki so ELEMENTARNE. In vse kar posega v to NARAVNO pravo, ki je tudi kodificirano v mednarodnih sporazumih, je ZLOČIN po sebi, v prvi vrsti ščuvanje k zločinu, kar je nenazadnje ŽE zločin. Torej: TU NI DEBATE, sploh nobene.

Ne glede na vse pošasti, ki to propagirajo. Ne glede na področje, kjer delajo: medicina, politika, pravo. Slednji sploh. Bauk je kriminalec št. 1 trenutno in človek, ki mu je potrebno odvzeti licenco, tako kot vsej dohtarski falangi, ki nagovarja k ZLOČINU!

Ta debata sploh ne bi smela obstajati, obstaja pa, ker toleriramo, mi toleriramo ZLOČINCE na oblasti. A zastopte: mi smo kriv, ker jih toleriramo, ker toleriramo, da takšno ozračje sploh obstaja.

Nedeotakljivost telesa je nad ustavo, neglede kak zakon o obvezi dajo ven. Za neko obvezo je potrebno tud met trde fizične dokaze, ne pa samo kaj je nekdo zapisal, objavu po TV ali pa si misli...to niso nobeni dokazi... Danes berem Reporter ki je objavu članek kako mi necepljeni oviramo svobodo cepljenim... bolj norega argumenta nisem še nikjer prebral. No skratka če pride zakonsko do obveze. Bomo morali podajat pozive sodišču da naj vlada in stroka podata fizične dokaze o obstoju virusa Covid-19, pa naj se izjasni zakaj so obdukcije prepovedane da o diskriminaciji nebi. Sodišče vsak fizičen dokaz sprejme kot 100% dokaz, tega pa vlada in stroka nimata... Na sodišča je treba podajat pozive po fizičnih dokazih kar opažam da jih v ovadbah manjka. S tem je bosanski odvetnik vladi porezal peruti.