Članek
ZGODBA O REPTILIH
Objavljeno Jan 05, 2022

Tole je zgodba o reptilskih bitjih, ki so skrivoma zavzela naš planet, si nas podredila, nas manipulirala, se poigravala z našim umom in še več. Zdaj jim je končno odklenkalo, jih je pa dobro poznati, da se ne bomo pustili spet prelisičiti, njim ali njim podobnim nepovabljenim gostom.

 

slb pošta, ne morem povedat kaj je, če ne vidim fotke... jaz vidim tudi svašta na ljudeh, na slikah - recimo na internetu, najbolj me zgrozi, če vidim kaj na svojih otrocih... vse to, kar smo imeli v sebi se je začelo prebujat... vsi ti reptili so tisočletja že tu - najbolj slavni primer je angleška kraljica, kjer so že Sex Pistols leta 1978 peli: " da ona ni človeško bitje"... skriti se ničesar več ne da!

Resničen dogodek: Men je na pogrebu mojega očeta prišla soseda izkazat sožalje a je po obrazu imela pet rezov, čez te reze pa šive rane so izgledale neprofeionalno zašite in sveže... To sem povedal le mami. Mama mi je sicer rekla da sem mogoče zarad žalosti videl tistega kar ni, vandar kar sem videl sem videl bilo je resnično. Po očetovi smrti se mi veliko dogaja Lahko pa da je bil reptil... kaj menite