Članek
Pogoj PCT je nezakonit, neveljaven in neustaven... vse skupaj je prevara in laž, ki jo Janša vodi od marca 2020!
Objavljeno Dec 29, 2021

Cepiva so bojno orožje. Vsi vpleteni v prevaro bodo šli na sojenje in dobili zasluženo kazen! Ne pomaga čisto nič obtoževati nekoga, da nima diplome (čeprav je seveda tudi to kaznivo)! Ne pomaga kazati s prstom na drugo stran!

DOGAJA SE GENOCID SLOVENSKEGA NARODA! ČIM PREJ GA JE TREBA ZAUSTAVITI, DA NE BO ŠE VEČ ŠKODE... DO MAJA 2022 BODO MASOVNO UMIRALI CEPLJENI! PROSIM, DA POSNAMETE LJUDI, KI BODO PADALI PO TLEH Z VAŠIMI TELEFONI, KER SEVEDA TEGA NE BO NA LAŽNIVIH MEDIJIH!

Točno tako. Pa samo, da bi se združilo nekaj ljudi in podalo tožbe skupaj - kar se bo tudi zgodilo... Česa vas je strah ljudje, vse je prevara! Vse je PROTIZAKONITO! Enostavno stožljivo na sodišču!

Niti nimajo dovoljenega prometa s cepivi proti Covid (bosanski odvetnik je dobil dokumente da nobena cepiva nimajo dovoljenja za promet v celi evropi). Bi ga pa dajali kot obveznega. Na policijo je potrebno dajat kazenske ovadbe zoper vseh ki kakorkoli pogojujejo ali vsiljujejo omejujejo še naprej. Vsak jo lahko da če je žrtev diskriminacije vendar samo krivična kazenska ovadba zoper vsako osebo ki diskriminira sodišče mora procesirat Po besedah bosanskega odvetnika Ajanoviča je diskriminacija kazniva, pri njih kar do 8 let zapoora. >Pove da če je nekdo cepljen pa kužen raznaša virus v enaki meri kot necepljen čemu potem razlika in diskriminacija in kovid potrdila? Pravi da bi slovenski odvetniki v tem delu uspeli. Odvetniku v bosni je uspelo ukinit vse.