Članek
NI PROBLEM GLOBOKA DRŽAVA, TO SO SAMO PAJACI, PROBLEM JE TO, DA LJUDJE NE POZNAJO SVOJE LASTNE VREDNOSTI
Objavljeno Dec 28, 2021

Če bi ljudje poznali svojo vrednost, jim ne bi noben pajac mogel ukazati nič, česar nočejo. Če bi ljudje poznali svojo vrednost, bi takoj vedeli, kdo jim laže in kdo jih hoče prevariti. Če bi ljudje poznali svojo vrednost, jih ne bi mogli že 2 leti vsak dan strašiti z lažnmi, jih manipulirati in jim kazati lutke po bolnicah in govoriti, kako strašna bolezen razsaja. Če bi ljudje poznali svojo vrednost, jih ne bi bilo strah bolezni, saj za vsako bolezen rož'ca raste. Če bi ljudje poznali svojo vrednost sploh ne bi bilo možno, da jim vladajo kriminalci kot je Janša, Hojs itd. Če bi ljudje poznali svojo vrednost ne bi imeli TV prižgano 24 ur na dan in kupili vse, kar se tam zlažejo, saj, če bi poznali svojo vrednost, TV-ja sploh vključili ne bi več.

Ampak... k sreči se je zgodila korona, da so ljudje začeli odpirati oči in spoznavati svojo vrednost. K sreči je Globoka Država tako neskončno neumna in zabita, da je še slepcu jasno, da nekaj ni v redu. Tudi tistemu, ki je stalno priklopljen na TV je jasno, da tukaj nekaj ni v redu. Tudi najbolj zarukanemu je jasno, da tukaj ne gre za zdravje. In vsi smo se začeli spraševati... kako je možno, da imamo tako vlado. Kako je možno, da poslanci sprejemajo take protičloveške zakone. Kako je mogoče, da so se spravili na otroke... Kako je možno, da ljudje množično dvigujejo telefone, ko stoji pred trgovskim centrom nek študent, ki pregleduje, če imamo neobstoječo bolezen?

Kako je možno... zakaj je tako... kaj narediti, da bo polovica spregledala... Ta polovica ljudi, ki še spi bo spregledala takrat, ko bo poplava odnesla njihovo hišo in ko bo po cepljenju umrl nekdo od njihovih bližnjih. Ti ljudje bodo spregledali takrat, ko ne bodo videli, da umirajo, čeprav so prejeli vse doze. Ali pa tudi takrat ne bodo spregledali... Ni vse za vse. Vsak človek je na drugačni stopnji zavesti. A vsi smo eno! Odvisni smo drug od drugega! Pravim samo, da ni problem niti v globoki državi, niti v katerikoli državi, niti v kateremkoli kriminalcu, ki je na oblasti... problem je v nas, v temi, ki je v nas... to moramo očistiti, oziroma osvetliti. Mi smo vse to manifestirali, mi smo ustvarili globoko državo. Lahko jo tudi razformiramo! Mi lahko vse, če poznamo svojo vrednost! Nihče nam ne more nič, saj avtoritete ne obstajajo!

Problem so ti zakompleksani, usrani komentatorčki, pa za nameček še plačani, ki komentirajo pod svojo stranko. Problem je zlo na dnu piramide. Tisti na vrhu so že zdavnaj likvidirani.