Članek
TO, DA INŠPEKTORJI ZAVESTNO KRŠIJO USTAVO IN ZAKON, ZLAHKA RAZUMEM
Objavljeno Dec 27, 2021
To, da inšpektor-ji/ce zavestno in veselo kršijo Ustavo in zakon, zlahka razumem. To, da toliko ljudi toliko časa ne ve, da inšpektorji iz naslova PCT nimajo nikakršnih pristojnosti in pravic, ljudje pa ne dolžnosti (kar ponavljamo ves čas), pa težje razumem.
26. 12. 2021
(Andraž Teršek)
***
Za tiste, ki ste me spraševali po viru razsodbe sodišča, da nepreverjanje PCT-ja ni prekršek. Pa miren in pogumen sprehod želim vsem. Se obenem zahvalim tistim gostincem, ki ste ste se že do sedaj držali Ustave. Vedno se bom vrnil k vam. Obenem se zahvaljujem tudi tistim, ki me niste želeli postreči. Namreč, energijskim poljem strahu se izognem v velikem loku. Ker, ljudje absorbiramo energije drug od drugega. In moja izbira je svetloba, ne tema. Zato. Vedno in povsod, izbiram pozitivo. In se posledično res počutim naddobro.
(S.U.)

Inšpektorji zavestno kršijo ustavo in zakon. Slovenci pa nič!

Bolj, ko ljudje vpadajo v laž, bolj ljudje sovražijo tiste. ki govorijo resnico. (George Orwell)

Za tiste, ki ste me spraševali po viru razsodbe sodišča, da nepreverjanje PCT-ja ni prekršek. Pa miren in pogumen sprehod želim vsem. Se obenem zahvalim tistim gostincem, ki ste ste se že do sedaj držali Ustave. Vedno se bom vrnil k vam. Obenem se zahvaljujem tudi tistim, ki me niste želeli postreči. Namreč, energijskim poljem strahu se izognem v velikem loku. Ker, ljudje absorbiramo energije drug od drugega. In moja izbira je svetloba, ne tema. Zato. Vedno in povsod, izbiram pozitivo. In se posledično res počutim naddobro. (S.U.)