Članek
GABI SE MI VES TA CIRKUS
Objavljeno Dec 20, 2021
(P. Horvat)
Gabi se mi ves ta cirkus.
Faking bolano do amena.
Gabite se mi vsi, ki veselo skačete po shoping centrih z maskami in kažete svoje PCT pogoje z dokumenti, kot da je to res nekaj normalnega. Do konca se mi je vse zagabilo.
Na kozlanje mi je šlo v Planetu Tuš, ko sem vas opazovala. Spit sem morala tri Jagermaistre, da sem sploh zdržala ta BEEEEEE show.
Bolje bi bilo, da sploh ne bi vztrajala pri vstopu BREZ PCT POGOJA, ker bi si prišparala 5 let življenja, pa še slabo mi ne bi bilo.
In zdej, predn mi kdo prbije zakaj sem sploh šla v center, mu že vnaprej povem, da sem želela le sina pospremit do kinodvorane.
To sicer po vladnem odloku brez PCT pogoja ni mogoče, lahko ga pa po istem odloku pospremim brez PCT pogoja k zdravniku. Lahko pa gredo po novem odloku otroci brez PCT pogoja kamorkoli, le v šolo ne.
In vsi, ki pred vstopom v nabito poln center upogibate hrbtenico, vas sprašujem:
Jo upogibate zaradi zdravja? Solidarnosti? Odgovornosti? Straha?
Ali pač zaradi veselega decembra?
Če vas je strah za vaše zdravje, ostanite doma. Če želite biti solidarni in se bojite za zdravje drugih, ostanite doma.
Če pa se bojite za vaše zdravje in zdravje drugih, potem že iz same odgovornosti ostanite doma.
Če pa se bojite za svoje zdravje in zdravje drugih in kljub temu morate (zaradi veselega decembra pa to) hoditi po neprezračevalnih nabito polnih centrih z masko, se držati distance, kljub temu da ste cepljeni oz testirani (ker ste solidarni in odgovorni) in še vedno mislite, da ničesar ne morete stakniti, potem si ne pozabite kupiti tudi kvaliteten dvometerski štrik - iz solidarnosti!
Halo?! Zdej se pa res ne gre več za zdravje in polne bolnice izgovore.
Zdej se gre še samo zato, da nas VI presrane, slepe, boli me k.... in ne da se mi OVCE, peljete vse v 3PM. In ker to še ni dovolj dober razlog, da bi vas mogli mi zbujeni že zdavnaj zasovražit, se mi še vedno trudimo da spregledate, kam ves ta cirkus pelje.
Ampak ne, vi še vedno verjamete v dober konec tega virus plandemija filma, ki se vam vrti v živo. Pa ne samo to, vi ste še vedno trmasto pametni, čeprav vas zdaj že očitno orng podzavest tolče nazaj in je posledica tega le še vaša aroganca, žaljivost, posmehljivost in celo agresija. Veste, temu vsemu se na kratko reče faza zanikanja. Ampak jaz imam te vaše faze dovolj.
Dovolj v tej meri, da .........................
da NOČETE VEDETI v kolikšni meri!
Za začetek se preventivno speljite iz mojega fb prijateljstva, ker ne bom več prijazna!
Ah ja, skor sem pozabila omenit, da sem ponosna mati enega izmed 3000 otrok v Sloveniji, ki se še vedno ne gre teh prfukjenih nesmislov v šolah.
Samo toliko da veste, s kom imate opravka, ko boste naslednjič spet pametovali na MOJEM zidu.
SVOBODA IN ENAKOPRAVNOST VSEM - ZDAJ ALI NIKOLI VEČ!

Gabijo se mi primitivni in žaljivi komentatorji.

Gabite se mi vsi, ki veselo skačete po shoping centrih z maskami in kažete svoje PCT pogoje z dokumenti, kot da je to res nekaj normalnega. Do konca se mi je vse zagabilo. Na kozlanje mi je šlo v Planetu Tuš, ko sem vas opazovala. Spit sem morala tri Jagermaistre, da sem sploh zdržala ta BEEEEEE show.

Ja, veliko nas se počuti točno tako. Že dve leti.

M

Čestitke za zapis.