Članek
V DOBI INTERNETA SE NE MOREMO VEČ DELATI, DA NE VEMO, KAJ JE RES IN KAJ NI!
Objavljeno Dec 19, 2021

Cepivo je bojni strup! Mediji sejejo smrt! Vlada je podkupljena, in sploh niso živi, Janša je robot! Vse stranke so podkupljene od Soroša, od farmamafije!... NIJZ, zdravniki, učitelji, sodniki, varnostniki, inšpektorji  - so pajaci in sluge slamnate Globoke Države!

Ni izgovorov več! Imaš internet, najdi resnico! Postavi se na eno stran! Ne moreš sedeti na dveh stolih hkrati. Tukaj ne gre za zdravje! Še slepcu je to jasno, kaj šele tistemu, ki ima dostop do interneta! Vas je strah za službe, zato lezete v rit - komurkoli že...

Kmalu ne bo nobenih služb več! Ker bo ves sistem razpadel. Vsi TEMNI bodo šli. Zakaj že lezete v rit Temnim? Zakaj lezete v rit Globoki Državi, ki nas je pripeljala v to greznico?

Zakaj pričakujete, da bo vse skupaj kar naenkrat izginilo in spet bo tako, kot je bilo prej, samo da ste se pač cepili, zato, lahko hodite v kino, restavracijo, na pošto itd? ZAKAJ ŽE STE SE CEPILI? Da boste ugotovili, da se morate vsake tri mesece spet cepiti?

A LAHKO ŽE PRENEHATE S TEM HLAPČEVSKIM OBNAŠANJEM? A NI TEGA DOVOLJ? A NIMATE TEGA ŽE DOVOLJ?

A SE LAHKO ENKRAT ZAVZAMETE ZASE IN ZA SVOJE OTROKE? A SE LAHKO NEHATE DRUGIM OPRAVIČEVATI ZATO, KER OBSTAJATE? 

Zakaj ste sploh prišli na ta svet? Zato, da boste živeli - s polnimi pljuči, delali to, kar želite, delili svoje življenje s svojimi otroci, prijatelji, znanci in skupaj USTVARJALI! Ne pa zato, da boste sprejeli STRUP v svoje telo, da vas bodo pustili v restavracijo in da bost elahko šli na počitnice!  A SE LAHKO ŽE ODHIPNOTIZIRATE?

Pa še nekaj... nehajte razlagati svojim nacističnim komentatorjem na FB-ju, ZAKAJ NISTE PREJELI CEPIVA! Zato, ker je vaše telo vaša božanska svoboščina in pravica in se ga nihče nima pravice dotikati ali kakorkoli skruniti!

NIMATE KOMU KAJ RAZLAGATI! NE OBSTAJA NOBENA AVTORITETA, KI VAM LAHKO KARKOLI UKAŽE. NOBENA!!!! Seveda vam lahko Globoka Država napiše kazen, ker ne nosite maske in podobno - AMPAK VI DOBRO VESTE, DA JE TO NIČNO! 

In na koncu me vprašate, zakaj se sploh ves ta teror dogaja? Zato, da lahko z lastnimi očmi vidiš, kaj je to Globoka Država in kaj je sposobna narediti! Vsak je moral videti to na lastne oči! 

Bojan Požar bo rekel, da v Sloveniji ni hlapcev. So samo pokončni ljudje, ki pišejo izbljuvke na njegove tekste. Pa Pahor je dober predsednik. Bruh.

A LAHKO ŽE PRENEHATE S TEM HLAPČEVSKIM OBNAŠANJEM? A NI TEGA DOVOLJ? A NIMATE TEGA ŽE DOVOLJ?

Nehajte razlagati nacističnim komentatorjem na FB-ju, ZAKAJ NISTE PREJELI CEPIVA! Zato, ker je vaše telo vaša božanska svoboščina in pravica in se ga nihče nima pravice dotikati ali kakorkoli skruniti! NIMATE KOMU KAJ RAZLAGATI! NE OBSTAJA NOBENA AVTORITETA, KI VAM LAHKO KARKOLI UKAŽE. NOBENA!!!! Seveda vam lahko Globoka Država napiše kazen, ker ne nosite maske in podobno - AMPAK VI DOBRO VESTE, DA JE TO NIČNO!

Ni izgovorov več! Imaš internet, najdi resnico! Postavi se na eno stran! Ne moreš sedeti na dveh stolih hkrati. Tukaj ne gre za zdravje! Še slepcu je to jasno, kaj šele tistemu, ki ima dostop do interneta! Vas je strah za službe, zato lezete v rit - komurkoli že... Kmalu ne bo nobenih služb več! Ker bo ves sistem razpadel. Vsi TEMNI bodo šli.