Članek
VIRUS NI DOKAZAN IN NI IZOLIRAN IN NIMA NOBENE VZPOREDNE NITI S TESTIRANJEM (VIR: MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE)
Objavljeno Dec 17, 2021
Ponovimo nekaj dejstev:
1. virus ni dokazan in ni izoliran in nima nobene vzporedne niti s testiranjem (vir: Ministrstvo za zdravje)
2. maske so priporočljive in ne obvezne
Pazi zdaj: najprej je bil šal, potem cunjica, potem kiruruške in one klinčeve Ftt ne vem kaj, ne znam niti ponovit ...
Sodišče razsodi, da vas nihče ne more kaznovati, ker ne nosite maske.
Ampak VI še kar natikate nagobčnike in prostovoljno sodelujete v novodobnem suženjstvu.
Pa kaj vas ni sram pred svojimi otroci, da ste tako brez hrbtenice, brez lastnega Jaza in upogljivi kot plastelin?
Se zavedate, kaj učite svoje otroke?
E sine moj, tatko te ljubi, ampak tvoje telo ni tvoje, ne smeš razmišljat s svojo glavo in sploh se delaj, kot da te ni.
Haloooo?
3. lani konec leta 2020 smo vam govorili, da virusa ni, da je cepivo trojanski konj in bodo s cepivom ustvarili virus, za katerim boste cepljeni imeli hude posledice, če preživite ... in da sem vam bo z vsakim cepivom zmanjšala imunost.
In vi .. masovno cepit.
Prav. Vaša izbira. Vaša odločitev.
Zdaj pa utihni in nosi te faking posledice sam. Ja? Koji ti je klinac zdaj kriv necepljen? Ajde, povej? Pa dej en pameten razlog!!! Cepil si se prvič, drugič, tretjič .. Pa ti si človek ko kočevski medved!!!
Sam še enkrat naj mi nekdo reče, da ga kot necepljena in svobodna oseba, fizično, psihično in umsko svobodna ogrožam ...
Če ti nimaš muda biti to kar si, se poglej v ogledalo in se pomeni sam s seboj. Ker ti sam sebi si edina grožnja.
4. precepljenost nas bo vrnila v normalo
Ludaki, ma ne želim v normalo. Tisto prej ni bilo normalno, Kapitalizem in potrošnitvo. Jok brate odpade. Jaz želim drugačno. In zdaj je pravi čas za to.
Precepljenost in to izpeto frazo si mirno vtaknite v svoje dupe - ne bom podpirala vaše ideje Vsak sev Novo cepivo. Čudno, da niste cepili proti oslovskemu kašlju vsake dva meseca. Pa proti davici, ošpicam ..
Ajde navsezdanje gripi ...
J3b0 vas nategunstvo.
Od kdaj je državo skrbelo za narod? Ajde cvajnštajni, povejte vi meni. Kdaj?
Oni skrbijo zato, da si vi j3b3t3 v službi, pa da vam vzamejo davke in prispevke, da vas imajo kot reveže ves čas na kratko. Tisto kar zaslužite potem plačate ponovno z dvema cestninama za avto, pa z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem, pa davkom tu, pa davkom tam ..
Pa kristus kaj vam ni jasno kakšni sužnji ste?!?!?!?!
Zemlja ustavi se prosim, silazim!
Moj um res ne zmore več sprocesirat vseh teh budaleštin.
Nimam več ne volje ne tolerance.
Nebo odpri se, pošlji komet!
Ali pa vsaj izvrševalce karme spravi v pogon!
(A.Kostanjevec)

Če ti nimaš muda biti to kar si, se poglej v ogledalo in se pomeni sam s seboj. Ker ti sam sebi si edina grožnja!

Od kdaj je državo skrbelo za narod?

PRECEPLJENOST NAS BO VRNILA V NORMALO Ludaki, ma ne želim v normalo. Tisto prej ni bilo normalno, Kapitalizem in potrošništvo. Jok brate odpade. Jaz želim drugačno. In zdaj je pravi čas za to. Precepljenost in to izpeto frazo si mirno vtaknite v svoje dupe - ne bom podpirala vaše ideje: Vsak sev Novo cepivo. Čudno, da niste cepili proti oslovskemu kašlju vsake dva meseca. Pa proti davici, ošpicam .. Ajde navsezdanje gripi ... J3b0 vas nategunstvo. Od kdaj je državo skrbelo za narod? Ajde cvajnštajni, povejte vi meni. Kdaj? Oni skrbijo zato, da si vi j3b3t3 v službi, pa da vam vzamejo davke in prispevke, da vas imajo kot reveže ves čas na kratko. Tisto kar zaslužite potem plačate ponovno z dvema cestninama za avto, pa z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem, pa davkom tu, pa davkom tam .. Pa kristus kaj vam ni jasno kakšni sužnji ste?!?!?!?!

LANI KONEC LETA 2020 SMO UGOTOVILI, DA VIRUSA NI, DA JE CEPIVO TROJANSKI KONJ IN DA BODO S CEPIVOM USTVARILI VIRUS, ZA KATERIM BOSTE CEPLJENI IMELI HUDE POSLEDICE... ČE PREŽIVITE ... in da sem vam bo z vsakim cepivom zmanjšala imunost. In vi .. masovno cepit. Prav. Vaša izbira. Vaša odločitev. Zdaj pa utihni in nosi te faking posledice sam. Ja? Koji ti je klinac zdaj kriv necepljen? Ajde, povej? Pa dej en pameten razlog!!! Cepil si se prvič, drugič, tretjič .. Pa ti si človek ko kočevski medved!!! Sam še enkrat naj mi nekdo reče, da ga kot necepljena in svobodna oseba, fizično, psihično in umsko svobodna ogrožam ... Če ti nimaš muda biti to kar si, se poglej v ogledalo in se pomeni sam s seboj. Ker ti sam sebi si edina grožnja.

Kaj vas ni sram pred svojimi otroci, da ste tako brez hrbtenice, brez lastnega Jaza in upogljivi kot plastelin?

Maske so priporočljive in ne obvezne! Pazi zdaj: najprej je bil šal, potem cunjica, potem kiruruške in one klinčeve Ftt ne vem kaj, ne znam niti ponovit ... Sodišče razsodi, da vas nihče ne more kaznovati, ker ne nosite maske. Ampak VI še kar natikate nagobčnike in prostovoljno sodelujete v novodobnem suženjstvu. Pa kaj vas ni sram pred svojimi otroci, da ste tako brez hrbtenice, brez lastnega Jaza in upogljivi kot plastelin? Se zavedate, kaj učite svoje otroke?

virus ni dokazan in ni izoliran in nima nobene vzporedne niti s testiranjem (vir: Ministrstvo za zdravje)

Ampak VI še kar natikate nagobčnike in prostovoljno sodelujete v novodobnem suženjstvu.

virus ni dokazan in ni izoliran in nima nobene vzporedne niti s testiranjem

1. virus ni dokazan in ni izoliran in nima nobene vzporedne niti s testiranjem (vir: Ministrstvo za zdravje) 2. maske so priporočljive in ne obvezne Pazi zdaj: najprej je bil šal, potem cunjica, potem kiruruške in one klinčeve Ftt ne vem kaj, ne znam niti ponovit ... Sodišče razsodi, da vas nihče ne more kaznovati, ker ne nosite maske. Ampak VI še kar natikate nagobičnike in prostovoljno sodelujete v novodobnem suženjstvu. Pa kaj vas ni sram pred svojimi otroci, da ste tako brez hrbtenice, brez lastnega Jaza in upogljivi kot plastelin? Se zavedate, kaj učite svoje otroke? E sine moj, tatko te ljubi, ampak tvoje telo ni tvoje, ne smeš razmišljat s svojo glavo in sploh se delaj, kot da te ni. Haloooo? 3. lani konec leta 2020 smo vam govorili, da virusa ni, da je cepivo trojanski konj in bodo s cepivom ustvarili virus, za katerim boste cepljeni imeli hude posledice, če preživite ... in da sem vam bo z vsakim cepivom zmanjšala imunost. In vi .. masovno cepit. Prav. Vaša izbira. Vaša odločitev. Zdaj pa utihni in nosi te faking posledice sam. Ja? Koji ti je klinac zdaj kriv necepljen? Ajde, povej? Pa dej en pameten razlog!!! Cepil si se prvič, drugič, tretjič .. Pa ti si človek ko kočevski medved!!! Sam še enkrat naj mi nekdo reče, da ga kot necepljena in svobodna oseba, fizično, psihično in umsko svobodna ogrožam ... Če ti nimaš muda biti to kar si, se poglej v ogledalo in se pomeni sam s seboj. Ker ti sam sebi si edina grožnja. 4. precepljenost nas bo vrnila v normalo Ludaki, ma ne želim v normalo. Tisto prej ni bilo normalno, Kapitalizem in potrošnitvo. Jok brate odpade. Jaz želim drugačno. In zdaj je pravi čas za to.