Članek
SE VAM SPLAČA ŽDETI V SVOJEM MEHURČKU IN GOLTATI VSE NEBULOZE KRIMINALNE OBLASTI?
Objavljeno Dec 04, 2021
Če poslušamo pričevanja Židov, ki so preživeli 2. sv. vojno, vidimo, da se niso upirali. In so pogoltnili vsako nacistično nebulozo samo zato, da bi imeli mir. Da bi imeli mir. Da bi ostali v 'hassle free zone' (milni mehurček brez teženja oblasti) in nadaljevali svoje malo osebno življenjce.
In se jim je 1000x povrnilo. Nacisti so jim zatežili v taki meri, da so jih 6 miljonov umorili.
A se je splačalo?
Ne, se ni splačalo. Vsaka smrt je ena preveč.
A mislite, da se vam splača ždeti v svojem mehurčku in goltati vse nebuloze kriminalne oblasti? 1000x se vam bo povrnilo. Žal je tako. Ne splača se. Bolje, da se potrudite sedaj in rečete odločen NE.
Zato je treba hoditi na proteste. Protesti so statement. NE in NE in NE.... miljonkrat NE. Tudi če ste zmatrani od vsega. Tud jaz sem zmatrana, psihično utrujena. Poln kufer imam vsega. Ampak se ne bom uklonila. Ne bom delala kompromisov. NE je NE. Iz svojega življenja sem skenslala vse, kar v tem trenutku ni pomembno... da imam energijo za to, da rečem NE.
Dajte še vi.... Saj vem, da vas ima veliko filozofijo, da so protesti brez veze.... da napeljujejo k nasilju..... da so neučinkoviti.... No, niso. Vsak protest v kolektivno zavest vtiskuje odločen NE in slabi moč oblastnikov. Zavedanje, da prispevaš svoj delež je pa itak neprecenljivo.
Zatorej, naslednjič nas mora biti še več!