Vseskozi se iz dneva v dan štejejo mrtvi v javnosti, medtem ko politično nastavljena stroka in mediji še naprej vabijo človeštvo na skok v brezno obupa in pozabe. Starostniki, ki živijo sami, so najdeni v zaklenjenih stanovanjih, ko je že prepozno za njih. V bistvu se številke smrti po cepljenju, ki so kar visoke prištevajo smrti virusa. Kar pa je v danem trenutku celo resnica, kajti cepivo je poleg vseh težkih kovin pravzaprav smrtnonosni virus te družbe.
Sedaj se kaže da je juhica, oziroma farmacevtski coctail v ramo časovna zanka. Da! Past omejevanja toka življenja in zatiranja svobodnega duha. Stisk mašinerije strahu je enormen, a deluje le na nizke vibracije, ki podležejo strahu.
Najmočnejše orožje proti ustrahovanju je um, ki se zaveda obstoja lastne duše in njene moči. Samozavedanje, da smo kot posameznik le delček enosti, nas potiska zaradi nemoči v povezovanje in upor zoper temo na obzorju. Pelje nas k združevanju moči v boju proti zlu, ki nas hoče zatreti in zlomiti našo pokončno držo. Povezava z ostalimi isto mislečimi dušami tvori armado luči. Da, armado svetlobe, ki bo pregnala temo. Predvsem tisto temo, ki se nam skozi ustrahovanje hoče zasidrati v um in srce, ter želi pokoriti našega duha. Seveda je najprej potrebno imeti vero v sebi in posledično s tem vero vase. Vera vase ne pride sama od sebe, temveč zahteva delo na sebi. Z delom na sebi, bomo slej ko prej prišli do razumevanja koncepta vesolja in Boga znotraj nas. Spet se bom ponovil, vsaka misel, beseda in dejanje so energija. Zakaj ne bi to energijo kanalizirali in jo manifestirali v fizični svet. Če izhajam na primer iz sebe, je vsak trenutek ko nekoga osrečim, trenutek ko osrečim sebe in ko nekomu škodujem v bistvu škodujem sebi. Ko se postavim za karkoli in kogarkoli, se postavim tudi zase. Skratka iz mojega zornega kota je vsako jutro blagoslov, da smo se zbudili in vsak večer hvaležnost za dan, ki smo ga preživeli. Torej bistvo je, da sem hvaležen za vsak trenutek svojega obstoja in neomajno verjamem v moč moje duše. To želim tudi za sleherno živo bitje na planetu. Imejte močno voljo! Kajti močnejša kot bo vaša volja, močnejša bo vaša vez z Bogom. Posledično pa bo izginil strah, ki ga nasilno vcepljajo v vas. Bog v nas je brezpogojna ljubezen, ki premaga vse ovire in če smo dovolj močni znotraj, ni okov strahu ki bi nas lahko uklenili.
Vojko