Članek
PRIPRAVIMO SE ZA ČAS, KI PRIHAJA...
Objavljeno Nov 29, 2021
PRIPRAVIMO SE ZA ČAS, KI PRIHAJA...
Marsikaj se napoveduje. Smo v turbolentnih časih, ko mnoge skrbi kaj bo jutri. Zanašati se na sistem, državo, voditelje, rešitelje... ne pride v poštev! Treba se bo postaviti na lastne noge, zaupati v svojo moč, iznajdljivost, prilagodljivost, ter razviti samozadostnost.
Ja, smo družba, ki je imela "standard!" Naprave, pripomočke, tehnologijo, stroje, ter take in drugačne "igračke", ki so nam lajšale življenje. Navadili smo se biti v tem tehnološkem svetu, modernem svetu iluzij, ki so nas delale "srečno nesrečne!" Imeli smo vse, pa vendar nič! Kje smo izgubili SEBE?
Odpreti bo treba drugačne kvalitete. Pozabljene. Zatrte. Izgubljene.
Treba se je pripraviti! Kako?
1. Odloži strah. Umiri se. Ta svet propada. Vse, kar ti je ponujal bo šlo. Zaupaj. Zaupaj vase, v notranje vodstvo, v Boga, v svoje sposobnosti, v preproste, vendar učinkovite rešitve.
2. Ne glej TV! Ne poslušaj novic. Sejejo laži in strah. Prikazujejo, kar MORAJO prikazati, povedo, kar MORAJO povedati, da sejejo strah in paniko. So prvovrstno orodje za masovno manipulacijo naivnih človeških umov.
3. Ne ukvarjaj se z nenehnim zbiranjem podatkov. Ne dokazuj svoj prav skozi žolčne izlive in negativne komentarje. Ne širi novic kdo, kje in zakaj je umrl. Ne bojuj se s temo. Blagoslovi jo z ljubeznijo, ter pojdi svojo pot!
4. Razvijaj nove kvalitete. Iznajdljivost. Prilagodljivost. Inovativnost. Produktivnost. Imaš sebe, daj se v dobro formo, da boš zmogel in znal živeti drugače. Giblji se! Tvoje telo naj bo močno in zdravo, rabil ga boš.
5. Če imaš denar, kupi zemljo. Vredna bo zlata. Bo vir preživetja. Bo vir hrane. Bo življenje, ki bo vzdrževalo življenje. Vzljubi zemljo. Nauči se jo obdelovati na preprost način. Tudi z rokami...
6. Reši se. Bodi samozadosten. Neodvisen. Dovolj močan, da te ne more ogroziti nič, kar se bo dogajalo v svetu in okrog tebe. Šele rešen, boš lahko reševal... pomagal drugim, ter delil z njimi v duhu bratstva in enakosti.
7. Mesta nimajo bodočnosti. Odvisna so od oskrbe. Živijo v duhu potrošništva. Kupiti in imeti, vendar nič sam ustvariti ali narediti! Oskrba se bo ustavila. Nastal bo kaos.
Zato... če le moreš zapusti mesto čimprej.
8. Nauči se živeti s preprostimi stvarmi. Bodi ustvarjalen. Narava ponuja veliko. Če jo ljubiš, ti bo dala vse, da preživiš. Ima obilje, ki si ga pozabil uporabljati. Raje si kupoval narejeno, gotovo, genetsko modificirano, že pripravljeno in "oplemeniteno" z aditivi...
Naučil se boš zariti lopato v zemljo, čutil boš vznemirljivo radost ob vonju sveže prekopane zemlje.
9. Našel boš stik. Našel boš sebe. Novo dimenzijo sebe. Ne boš degradiral. Samo zbudil se boš, ter začel čutiti, da si ŽIV.
V teh majhnih stvareh, v teh preprostih stvareh se boš rodil TI! Nov človek, poduhovljen človek, ki bo čutil utrip Zemlje...
Ter jo končno vzljubil!

Ne glej TV! Ne poslušaj novic. Sejejo laži in strah. Prikazujejo, kar MORAJO prikazati, povedo, kar MORAJO povedati, da sejejo strah in paniko. So prvovrstno orodje za masovno manipulacijo naivnih človeških umov.

1. Odloži strah. Umiri se. Ta svet propada. Vse, kar ti je ponujal bo šlo. Zaupaj. Zaupaj vase, v notranje vodstvo, v Boga, v svoje sposobnosti, v preproste, vendar učinkovite rešitve. 2. Ne glej TV! Ne poslušaj novic. Sejejo laži in strah. Prikazujejo, kar MORAJO prikazati, povedo, kar MORAJO povedati, da sejejo strah in paniko. So prvovrstno orodje za masovno manipulacijo naivnih človeških umov. 3. Ne ukvarjaj se z nenehnim zbiranjem podatkov. Ne dokazuj svoj prav skozi žolčne izlive in negativne komentarje. Ne širi novic kdo, kje in zakaj je umrl. Ne bojuj se s temo. Blagoslovi jo z ljubeznijo, ter pojdi svojo pot! 4. Razvijaj nove kvalitete. Iznajdljivost. Prilagodljivost. Inovativnost. Produktivnost. Imaš sebe, daj se v dobro formo, da boš zmogel in znal živeti drugače. Giblji se! Tvoje telo naj bo močno in zdravo, rabil ga boš. 5. Če imaš denar, kupi zemljo. Vredna bo zlata. Bo vir preživetja. Bo vir hrane. Bo življenje, ki bo vzdrževalo življenje. Vzljubi zemljo. Nauči se jo obdelovati na preprost način. Tudi z rokami... 6. Reši se. Bodi samozadosten. Neodvisen. Dovolj močan, da te ne more ogroziti nič, kar se bo dogajalo v svetu in okrog tebe. Šele rešen, boš lahko reševal... pomagal drugim, ter delil z njimi v duhu bratstva in enakosti. 7. Mesta nimajo bodočnosti. Odvisna so od oskrbe. Živijo v duhu potrošništva. Kupiti in imeti, vendar nič sam ustvariti ali narediti! Oskrba se bo ustavila. Nastal bo kaos. Zato... če le moreš zapusti mesto čimprej. 8. Nauči se živeti s preprostimi stvarmi. Bodi ustvarjalen. Narava ponuja veliko. Če jo ljubiš, ti bo dala vse, da preživiš. Ima obilje, ki si ga pozabil uporabljati. Raje si kupoval narejeno, gotovo, genetsko modificirano, že pripravljeno in "oplemeniteno" z aditivi... Naučil se boš zariti lopato v zemljo, čutil boš vznemirljivo radost ob vonju sveže prekopane zemlje. 9. Našel boš stik. Našel boš sebe. Novo dimenzijo sebe. Ne boš degradiral. Samo zbudil se boš, ter začel čutiti, da si ŽIV. V teh majhnih stvareh, v teh preprostih stvareh se boš rodil TI! Nov človek, poduhovljen človek, ki bo čutil utrip Zemlje.