Članek
Skušam se zadržati, da javno ne izbruham čisto vsega besa, sovraštva in gnusa, ki ga v teh časih čutim predvsem do učiteljev
Objavljeno Nov 29, 2021
Se skušam zadržati, da javno ne izbruham čisto vsega besa, sovraštva in gnusa, ki ga v teh časih čutim predvsem do učiteljev.... ampak če komu, pa njim iskreno in od srca privoščim, da se jim povrne vse njihovo izživljanje nad otroki. In da se tistim, ki se izživljajo brutalno, tudi brutalno povrne. Pa ne mislim "povrne" samo v smislu neke karme v neki mistični prihodnosti - ampak povrne od konkretnih ljudi, od konkretnih staršev, na konkretnem nivoju.
oh, ampak kaj vendar govorim.... ubogi, trpeči, nerazumljeni učitelji vendar samo opravljajo svoje delo, revčki.
p.s. sliko sem skopirala z zidu srčne, človeške učiteljice, ki nikakor ne podpira tega terorja. Tako da je slika žal še kako avtentična (za tiste, ki se tako radi tolažijo, da "to pa ziher ni res").

Se skušam zadržati, da javno ne izbruham čisto vsega besa, sovraštva in gnusa, ki ga v teh časih čutim predvsem do učiteljev.... ampak če komu, pa njim iskreno in od srca privoščim, da se jim povrne vse njihovo izživljanje nad otroki. In da se tistim, ki se izživljajo brutalno, tudi brutalno povrne.

Se skušam zadržati, da javno ne izbruham čisto vsega besa, sovraštva in gnusa, ki ga v teh časih čutim predvsem do učiteljev