Članek
POBUDA ZA ČRTANJE 3.a ČLENA IN SPREMEMBO 90.ČLENA USTAVE REPUBLIKE SLOVENIJE
Objavljeno Nov 26, 2021
Slovenke in Slovenci!
Danes sem prejela uradno obvestilo o številu podpisanih obrazcev, ki ga prilagam. Nimam česa skrivati. Jaz ne. Ker sem in bom delala za skupnost, dokler ne bomo dosegli svobode in suverenosti.
Meni (ni nujno, da vam) ta podatek pove, koliko vas je, ki se duvate samo po FB, zmerjate, da drugi ne storijo dovolj ali celo nič, se napihujete, buildate svoj ego, izigravate žrtev in krivite druge za to, kar se vam dogaja.
Vi sami ste, kar ste. In nihče drug. Sami ste v svojem blatnem močvirju in se pretvarjate, kako vam je težko. Ni vam dovolj težko. Če bi bilo, bi se odločili za premik, tako pa cepetate na mestu kot majhen otrok, ki mu je nekdo vzel igračko.
In ne le to; pobudnico in njen poskus za spremembo in premik obsojate, zaničujete, zavračate, čeprav veste, da je to ena od najbolj legalnih in legitimnih poti za novo življenje.
BRAVO, BRAVO, BRAVO
za vse, ki jočete, nergate in se pritožujete, da vam oblast ne da svobode, da vam zapoveduje cepljenje, testiranje, nošenje mask. Vi ste se odločili, da boste klečali in se pustili tlačiti. V enem mesecu je 933 LJUDI pokazalo, kdo smo. Vi ste pokazali, kdo ste.
V času referenduma za vodo je bilo skupaj vpisanih 1.698.929 volivcev.
BRAVO MI.
Sem razočarana, ne nisem. Dojela sem. Da imajo izdajalci in podkupljenci vašo podporo za to, kar počnejo.
BOG SE USMILI VAŠIH OTROK, TE LEPE DOMOVINE IN VSEGA ŽIVLJENJA V NJEJ IN NA NJEJ.
(Mimi Zajc)
No photo description available.