Članek
ZAMISLITE SI, DA IMATE SKLENJENO POGODBO S HUDIČEM
Objavljeno Nov 25, 2021
(Gordana Bojovič)
...Ne, čisto zares. To si poskusite zamislit. Ni lahko, a vsaj poskusite razvozlat in razumet.
Sklenili ste pogodbo z njim. Pogodba je bajna. Gre za velikanski znesek denarja, za privilegije, za moč in oblast. Skratka pogodba, ki ti na krožniku ponudi vse, kar si lahko kupiš in imaš.
.... Ima pa v sebi "haklc" (kot ga imajo vse "bajne pogodbe). Plačnik vas namreč z nečim "drži za jajca". Nekaj ste v življenju naredili tako grdega, izprijenega in pokvarjenega, da si niti v sanjah ne bi želeli, da se to razve, in to je tudi zavedeno v peklenski pogodbi.
V pogodbi je tudi klavzula:
>>>> storitev se mora opraviti NAJKASNEJE do 31.12.2021.
Ker če ne, ste ga opleli na celi črti.
Vse, kar ste prejeli iz naslova pogodbe se vam bo vzelo, vse kar bi prejeli po realizacij, ne boste dobili, ker niste izpolnili vseh pogodbenih obveznosti in vsi tisti, ki ste jim iz tega naslova naredili gorje, bodo izvedeli za vašo skrivnost.
.....Pogodbena storitev, ki jo vi morate opraviti pa je izjemno umazana, neetična, kriminalna, skratka zločinska in brez primere.
Pogodbo ste začeli izvrševati marca 2020.
Denar priteka iz vseh strani. Imate blazen občutek moči. Nihče vam nič ne more. Svet se vrti okrog vas.
Vendar plačnik ni več zadovoljen z vami, je nestrpen in neučakan. Čas se izteka, vi pa še niste opravili pogodbene obveznosti.
Grožnja je vse večja in večja. Vas obliva znoj, začenjate delati vse več napak, ne znate več prepričljivo lagati, saj se vam je arzenal laži že davno izpraznil, ljudje so vas spregledali in le še tu in tam vam kdo nasede.
Ves ta čas ste bili vi tisti, ki ste strašili ljudi in jim delali iz naslova pogodbene obveznosti hudo gorje, sedaj pa vas obliva grozljiv strah, da ne boste uspeli izpolniti vsega.
Kaj boste naredili? Iščete najšibkejši člen, katerega boste potegnili v vašo peklensko pogodbo.
Niste še uspeli prepričati določen % odraslih, ki razmišljajo s svojo glavo in jih niste uspeli pretentati in ostali so tudi še otroci.
Silovito razmišljate, kako izboljšati svojo umazano retoriko ustrahovanja in groženj, manipulacij in laži.
Kot hijena se plazite za hrbet, komu? Ja valjda, otrokom. V otrocih vidite svoje odrešenike.
Ker oni ne vedo, da je obstajajo tako pritlehne pogodbe in tak peklenski načrt, da sledijo navodilu svojih vzgojiteljev, učiteljev in ravnateljev. Ker namreč, dobršen del njih, so vaši "zunanji izvajalci".
Oni so tisti, ki lahko pripeljejo do realizacije vaše peklenske pogodbe, ali pa je ne bodo.
Denarja imate na zalogi dovolj, da še njih podkupite in/ali izsiljujete. Ker tudi za njihove šibke točke veste. Sploh pa veste, da ljubijo denar in moč, nič manj kot vi.
In "tango smrti" se je pričel. Dajete svoje zadnje atome moči, da zasučete kolo v želeno smer. Vlagate vso svojo energijo, da v ta ples vložite ves svoj izprijeni potencial, da bi prepričal hudiča v žiriji.
.....A ljudje so vas spregledali in vse manj in manj je možnosti, da vam bo uspelo.
Panično razmišljate tudi o tem, če obstaja način, kako bi lahko ubežali temu, kar vam sledi. Vse bolj se zavedate, da ne obstaja kraj, kjer bi se lahko skrili. Rešitev se vam bolj in bolj oddaljuje.
Želite si, da bi to bile le sanje, nočna mora... a ni.
....V času izpolnjevanja pogodbe ste do grla in čez v krvi nedolžnih in nič hudega slutečih žrtvah.
Znebili ste se mnogih njihovih teles, a ne morete se njihovih duš, ker so tu ves čas z vami.
.......Vaše življenje več ni življenje, postaja pekel na zemlji, ki ste ga v bistvu naredili drugim.
In kar je najhuje, zavedate se, da ni povratka iz pekla, ki ste si ga sami ustvarili. Vaša duša bo pripadala plačniku in vašemu krvniku.
.......
No, vse podobnosti s trenutno situacijo so zgolj naključje.
Zbudite se, to niste vi. Samo zamišljali ste si, kako je njim.

No, vse podobnosti s trenutno situacijo so zgolj naključje. Zbudite se, to niste vi. Samo zamišljali ste si, kako je njim.