Članek
A se večina nas, ki imamo podoben pogled zaveda, da je stari sistem bil totalno zgrešen in pokvarjen do obisti?
Objavljeno Nov 24, 2021
Danes sem kar v formi za pisanje
Bistvo te objave bo to, da poskušam pomiriti ljudi, ki jih cela ta situacija spravlja iz tira in so zaskrbljeni.
Glejte, ali se večina nas, ki imamo podoben pogled na trenutno dogajanje po svetu zaveda, da je stari svet (sistem) bil totalno zgrešen in pokvarjen do obisti? Predvidevam, da da. No, potem je logično, da si želimo sprememb, kajne? In to ne spremembe v smislu menjave oken na hiši, ampak spremembe v smislu gradnje popolnoma nove hiše. In zato je potrebno staro hišo kompletno porušiti. Hočem povedat, da sem v teh slabih dveh letih spoznal, da obstaja ogromno bedakov, ignorantskih in pokvarjenih ljudi (saj ne, da to nisem vedel že prej, zdaj se je samo izkristaliziralo), ki v takem novem svetu nimajo kaj početi. Za novo hišo potrebujemo nove čvrste temelje in ne starih, gnilih, na katerih je počivala stara hiša.
Veliko "balasta" odhaja in bo odhajala s tega sveta. V tej obliki na tem mestu in ob tem času so imeli svojo priložnost in jo zakockali. Prepričan sem, da bodo dobili nove priložnosti, a ne tu in zdaj, ta je že mimo. Nič hudega, vsi se učimo in preživljamo določene situacije, težke in dobre, da od vsega skupaj kaj odnesemo, nekateri več, drugi spet malo manj. In dogaja se vse, kar se mora. Pomirite se s tem, zaupajte v božansko moč, ki je v vas samih in vse bo v redu, kajti drugače ne more biti.
Naj dodam še, da ne želim nikomur soliti pameti, marsikdo se ne bo strinjal z napisanim in prav je tako. Morda so te moje besede traparija, morda imam prav, morda bom na koncu tudi sam del balasta, ki v tem novem svetu ne bo imel mesta, kdo bi vedel, se ne obremenjujem s tem preveč. Vem samo to, da bo tako, kot biti mora in da mora vsak zaupati sam sebi, kajti vsak si sam izbira preizkušnje v življenju, ki jih potrebuje za svoj razvoj. Sem pa prepričan, da se bo vse skupaj odvilo tako, da se bo trenutni kaos na koncu preobrazil v nekaj lepega, tako kot metamorfoza metulja.