Članek
ŠOKANTNO! IMAMO EPIDEMIJO ZDRAVIH!
Objavljeno Nov 23, 2021

Uradno-uradni podatki NIJZ in SURS (stanje 22.11.2021) - 14 dnevna incidenca. 

- Ali je to podoba epidemije?
- Ali smo državljanke in državljani zaradi tega že dve leti deležni nenehnega psihičnega ter družbenega pritiska, omejitve gibanja in, kot smo videli na zborovanjih - celo fizičnega obračunavanja?
- Ali prikazano stanje zahteva, da nam vlada, šole, zdravstveni domovi, podjetja in vsi, ki 'samo opravljajo svoje delo' brezumno vsepoprek kršijo MEDNARODNE KONVENCIJE, USTAVNE, ČLOVEKOVE, OTROKOVE pravice in VELJAVNO ZAKONODAJO?
- Smo se zato zadolžili za 5 mlrd. evrov, brez da bi zgradili eno samo bolnišnico, kliniko ali vsaj znatno povečali zdravstvene kapacitete?
- Je to razlog, da so nas pahnili v spiralo medsebojnega obtoževanja in poglabljanja medsebojnih razlik?

(K.Schrott)

Ali smo državljanke in državljani zaradi tega že dve leti deležni nenehnega psihičnega ter družbenega pritiska, omejitve gibanja in, kot smo videli na zborovanjih - celo fizičnega obračunavanja?

Po podatkih NIJZ v zadnjem mesecu v Sloveniji potrjeno okuženih več kot 30 tisoč polno cepljenih oseb! Potrjeno okuženih! Kar pomeni potrjeno s PCR testom. Na katerega so cepljeni lahko prišli, samo če so imeli hude simptome. To ja pomeni, da je bilo v zadnjem mesecu prenašalcev virusa vsaj 300 tisoč polno cepljenih!

- Ali je to podoba epidemije? - Ali smo državljanke in državljani zaradi tega že dve leti deležni nenehnega psihičnega ter družbenega pritiska, omejitve gibanja in, kot smo videli na zborovanjih - celo fizičnega obračunavanja? - Ali prikazano stanje zahteva, da nam vlada, šole, zdravstveni domovi, podjetja in vsi, ki 'samo opravljajo svoje delo' brezumno vsepoprek kršijo MEDNARODNE KONVENCIJE, USTAVNE, ČLOVEKOVE, OTROKOVE pravice in VELJAVNO ZAKONODAJO? - Smo se zato zadolžili za 5 mlrd. evrov, brez da bi zgradili eno samo bolnišnico, kliniko ali vsaj znatno povečali zdravstvene kapacitete? - Je to razlog, da so nas pahnili v spiralo medsebojnega obtoževanja in poglabljanja medsebojnih razlik?

ŠOKANTNO! IMAMO EPIDEMIJO ZDRAVIH! - Ali je to podoba epidemije? - Ali smo državljanke in državljani zaradi tega že dve leti deležni nenehnega psihičnega ter družbenega pritiska, omejitve gibanja in, kot smo videli na zborovanjih - celo fizičnega obračunavanja? - Ali prikazano stanje zahteva, da nam vlada, šole, zdravstveni domovi, podjetja in vsi, ki 'samo opravljajo svoje delo' brezumno vsepoprek kršijo MEDNARODNE KONVENCIJE, USTAVNE, ČLOVEKOVE, OTROKOVE pravice in VELJAVNO ZAKONODAJO? - Smo se zato zadolžili za 5 mlrd. evrov, brez da bi zgradili eno samo bolnišnico, kliniko ali vsaj znatno povečali zdravstvene kapacitete? - Je to razlog, da so nas pahnili v spiralo medsebojnega obtoževanja in poglabljanja medsebojnih razlik?