Članek
SEM PROTI CEPLJENJU: SANDI OSOJNIK - ŽUPNIK V GRAHOVEM
Objavljeno Nov 17, 2021
POMEMBNO SPOROČILO:
Sem proti cepljenju: Sandi Osojnik - župnik v Grahovem
Hvala za mail.
Tudi jaz kot župnik sem proti cepljenju in vse številke, ki nam jih govorijo, so velike laži. Tako kot v drugi državah je število bolnišničnih oskrbovancev približno enako med cepljenimi kot necepljenimi, toda zaradi interesov politike objavljalo lažne številke. Saj so se celo zlagali, da eno soboto niso cepili nikogar, pa so jih razkrinkali. Če je župnik Branko Cestnik pred že davnimi časi zapisal na spletnih omrežjih, da so tisti, ki se ne dajo cepit cepci, župnik Sandi Osojnik izjavlja, da so tisti, ki se dajo cepit, cepci.
Cepljenje je po vseh ustavah in po resoluciji sveta Evrope neobvezno in vsako siljenje je nezakonito.
Tudi Janševa vlada je kar po vrsti sprejemala ukrepe, ki so bili neustavni in nezakoniti. Tako od korone kot od cepljenja ljudje umirajo, težko zbolijo, lažje zbolijo ali pa tudi ne zbolijo. Prav tako od raka in še drugih bolezni. Daleč večji problem kot korona je v Sloveniji prekomerno uživanje alkohola in kajenje. Če bi politikom, zdravstvu in škofom šlo za blagostanje, srečo in zdravje slovenskega naroda, bi prepovedali najprej uvoz tobačnih izdelkov in alkohola. Tako pa jim ne gre za zdravje Slovencev, ampak za zelo egoistične interese, v ozadju katerih so veliki denarci. Za maskami in cepivi se vrtijo milijarde. Pa tudi interesi velikih v svetovnem merilu (od Billa Gatesa dalje).
Doživljali smo zaprtje družbe, ko je bilo komaj kaj okuženih, zdaj ko pa gredo številke okuženih v tri in štiri tisoč na dnevni ravni, pa smo deležni splošnih in blagih ukrepov. Kdor se boji korone, je pač doma zaprt med štirimi stenami in je na varnem. Hrano mu lahko prinašajo na prag hiše s 100% varnostjo. Ker pa 99% Slovencev nima strahu, pač življenje poteka normalno. Verni pa se sploh nimamo koga bati, če nas pa ima Bog rad. V Svetem pismu piše, da je Bog naš pastir, ki nas spremlja in varuje v življenju. Pridigar Janez Svetokriški je zapisal, da je najboljše zdravilo proti kugi molitev k Devici Mariji. Pa je kuga pobrala četrtino prebivalstva, korona (brez pridruženih bolezni) pa le nekaj stotink odstotka.
Pozive papeža in škofov razumem v smislu dogajanja izpred 500 let, ko so papeži in škofje pozivali ljudi h kupovanju in plačevanju odpustkov. Manjšina z Lutrom na čelu se je temu uprla. Tako takrat kot danes so cerkveni veljaki klicali na vest vernikov in na njihovo odgovornost. Na vseh ravneh je glede kovida med seboj skregana stroka in politika. Ista stroka trdi, da je cepivo dobro, čez noč pa ugotovijo, da ni več dobro in ga umikajo iz uporabe. Pač, ker je nekdo dokazano umrl. Pošljite to moje razmišljanje naprej. Držimo skupaj.
Če se sme pozivat k cepljenju, je enako zakonito pozivat k necepljenju. To pa zato, ker gre pri cepivih za veliko prevaro. O tem dokazi kar dežujejo. Svetovni znanstveniki na to opozarjajo, samo malo je treba pobrskat po spletih. Sem se jih nagledal in naposlušal. Vse pozivam k branju knjige duhovnika patra Karla Gržana z naslovom Dramilo slovenskemu narodu. Jo imam tudi v elektronski obliki.
Pošljite naprej.
Sandi Osojnik, župnik Grahovo
************************************************
Še dodam:
Manipulacija je metoda, pri kateri se kot edino orodje uporablja laži, rezultat pa je zlo.
Da nam bo vsem bolj jasno in bomo lažje razumeli, kaj privede posameznika do točke, da začne drugim povzročati grozote... To je res lepo razložil Dostojevski že dolgo nazaj:
"Človek, ki laže sam sebi in verjame lastnim lažem, ne more prepoznati resnice, ne v sebi ne v nikomur drugemu in na koncu izgubi spoštovanje do sebe in do drugih. Ko nima nobenega spoštovanja do nobenega, ne more več ljubiti in zato se prepušča najnižji obliki užitka in se na koncu obnaša kot žival v zadovoljevanju svoje moralne pokvarjenosti/pregrešnosti. In vse to izhaja iz laganja - drugim in sebi."
Opomba 1: "Človek, ki laže..." - dejansko ne gre za človeka, saj človek ne laže, laže pa oseba.
Opomba 2.: "...kot žival..." - je prispodoba, saj se živali obnašajo nagonsko po naravi in je to dostojno, oseba, ki se vede "kot žival", pa je neetična, torej nenaravna.
Kot vidimo, vse je enostavno... vsako zlo se začne z laganjem!!! Vsak lahko zlo hitro konča, tako da začne ŠIRITI LE SVOJO LASTNO RES!!! Vprašanje je le, ali posameznik to želi in udejanja.
May be an image of 1 person, beard and text that says

 

Tako pa jim ne gre za zdravje Slovencev, ampak za zelo egoistične interese, v ozadju katerih so veliki denarci.