Članek
TOLE NAS JE ZJUTRAJ PRIČAKALO PRED OSNOVNO ŠOLO DOMŽALE. A JE TO NORMALNO?
Objavljeno Nov 15, 2021

Tole nas je danes zjutraj pričakalo pred osnovno šolo ... a je to normalno? Da otroci sprašujejo, zakaj so policaji pred šolo pa kaj jim bodo naredili?

Starše, ki so okrog 8. ure danes pospremili svoje otroke v šolo, so opredelili kot neprijavljen shod. In tam so bili zaradi varnosti. Čigave? Niso povedali. Odgovorili so, da niso tam, da odgovarjajo na naša vprašanja.

OŠ Domžale

 

Zdaj pa takole.Pa se to popizdiš.Sramota!!!Kako vam to ni jasno,da danes stojijo pred šolami policisti,čez par mesecev,vam bodo prihajali v domove.Koga se bojijo???Nobenega,ker mislijo da so bogovi.Samo ustrahujejo..Par očetov bi moralo it tja pa nal...t ko bike...A se vam že čist meša ljudje???Pa kaj vam ni jasno,da gre vse v hujše ukrepe,da konstantno iz meseca v mesec imamo vse manj pravic,ker se bolana golazen človeška,ki je je 80%,navadi na vse..Vsi ti izdajalci,policisti,učitelji,inšpektorji itd,so podkupljeni,plačani,da izvajajo ta genocid.Nihče od njih,se ne bo izpostavo,ker ritke so polne.. A se ne zavedate,da so vse gnile,hudobne duše,dobile svojih 5 minut,in da jih je več,kot nas,srčnih ljudi.SAMO MASKE 14 DNI LANI MARCA.Se spomnite.In kje smo zdaj???Ko sem vam lani rekel ,da bo tako kot na sliki spodaj,sem bil fuknjen..Ne bodo se zaustavli,nihče ne bo nikogar rešil,le vsak sebe lahko. Zlo se nikoli ne ustavi,dokler jih ne dobi..Bo treba ne samo z srčki pa vrtnicami,pa prošnjami,ampak vsekat nazaj,da tudi oni začutijo strah.Prej ne bo boljše pa lahko upate kolk hočete. Več ljudji je umrlo,ker niso bili pravočasno obravnavani ,ali namerno nepravilno,od samomorov in vsega,kot pa od te gripe,ki jo iskoriščajo za vaš strah. Nekaj starih svetovnih psihopatov,se je odločlo,da bo igralo realiti show,na svetovni ravni. Nevem zakaj,mogoče iz dolgčasa,morda iz hudobije ker bodo tako šli k hudiču,al pa so čisto vsekani. Zdaj človek kaže kaj je.Hujše ko žival. Treba bo vdarit po mizi in rečt,DOST JE!!! Al bomo umirali na obroke in izdajali najdražje na koncu,za svoje riti. Vsi bomo tam,kak še po vsem tem sranju,vseh dokazih vrjamem da večina vidi,ne stopimo skupaj in nardimo konec v enem dnevu.. Zato,ker vas je 90%posrancev.Zato.. Komaj čakam,da zakurijo ta ogenj do konca,ne mi pol jokat tisti,ki se mi sedaj posmehujete. A vsi ti smradi res mislijo,ko se bo plošča obrnila in se "BO",da jo bodo odnesli bres posledic??? Malo morgen,se tu reče..

Akterji "jogurt" potomcev. Že dolgo to opažam, ampak nisem verjel v šovinizem.

A ste vi normalni?? A res želite odprt spopad med ljudmi?!?! Verjemite mi, da smo zelo blizu poka , ki ga je po tem težko ustaviti!! Pobijali se bomo na cesti in brez problema! Doživel sem to in vem da smo tam ! Vlada to očitno želi in dela na tem !!! "Datum :15.11.2012 Ura: 8.00h DRŽAVA: SLOVENIJA REPUBLIKA Kraj: Domžale (osnovna šola) A SE JE PRAVKAR ZAČELA DRŽAVLJANSKA VOJNA?? A STE VI V VLADI NORMALNI???? Tole nas je danes zjutraj pričakalo pred osnovno šolo ... a je to normalno? Da otroci sprašujejo, zakaj so policaji pred šolo pa kaj jim bodo naredili? Starše, ki so okrog 8. ure danes pospremili svoje otroke v šolo, so opredelili kot neprijavljen shod. In tam so bili zaradi varnosti. Čigave? Niso povedali. Odgovorili so, da niso tam, da odgovarjajo na naša vprašanja. A nihče od teh policistov nima doma šoloobveznega otroka? Kako bi se on počutil? A je ostalo še kaj morale v ljudeh? #SRAMOTA" (E. Hodžić)

M

Dripci v vsem svojem sijaju! Aja, sem pozabil, samo svoje delo opravljajo.

Slovenija: Policaji čakajo pred šolo in preverjajo, če bodo starši dali otrokom maske! Starši, imejte otroke doma, zaščitite jih pred fašisti!

Miz Nelez je zagovornik Globoke Države, ki postavlja policaje pred osnovno šolo. :(

4748132148 takojšnji konec terorja nad šolarji in nad vsemi državljani Slovenije