Članek
SMO V 5.FAZI
Objavljeno Nov 14, 2021

Nateg-19 je šele začetek projekta, kateremu se reče "veliki reset". P(l)andemijam ne bo konca, prihajajo pa tudi nove zablode kot so klimatske spremembe, s katerimi vam bodo še dodatno omejili pravice.

Cilj je, da ostanete brez vsega in se totalno podredite sistemu. Cilj je totalna kontrola nad hrano, s katero vas bodo prisilili v sodelovanje. Cilj je brezgotovinska družba, kjer ne boste mogli niti centa spraviti mimo sistema. Cilj je "robotizirati" ljudi s pomočjo tehnologije, da ne ramišljajo več na način kot razmišlja normalno človeško bitje. Cilj je socialni kreditni sistem, kjer je človek (če mu lahko tako rečem) "nagrajen" s točkami za uboganje oblasti in "kaznovan" z odvzemom le teh, če recimo spregovori proti sistemu.

CILJ JE TOTALNA KONTROLA NAD ČLOVEŠTVOM, kolikor ga pač ostane po teh "izsceniranih" p(l)andemijah.

Ko boste enkrat v tem, se niti zavedali ne boste, tako kot se nekateri trenutno ne zavedate, kaj se dogaja. V dveh letih ste nekateri postali samo koda, mislite, da ste si s prepustnico kupili svobodo, v resnici ste si kupili karto za suženjstvo, razen če ne boste kmalu spregledali zablode. Glavo bo treba čimprej dati iz peska, kajti še je čas, da se to ustavi.

(D. DIMITROV)