Članek
TREZNJENJE SAMOPOKLICANIH SVETLOBNIH DELAVCEV IN RAZSVETLJENIH
Objavljeno Nov 05, 2021
Večina njih niti ne razume, da jih vodi ego, kamoli šele kako deluje energija in kam jo dovajajo s svojimi objavami. Po drugi strani pa niti same molitve ne bodo naredile nič, če ne razumeš, kaj molitev sploh pomeni.
Največkrat ljudje mislijo, da bodo stvari, kar padle z neba, ko se bodo malo pomolili - in še to k napačnemu bogu. V obeh primerih se samo čaka, čaka, čaka... na nekoga, ki se bo od nekje spustil in rešil svet. Ne bo ga. Rešili se bomo sami. Z delom na sebi in spoznavanjem, kdo v resnici smo in kako stvari delujejo. Kot vedno. Ker ni nikogar drugega razen nas samih. Sami se rodimo, sami živimo in sami zapustimo to telo.

Ljudje imamo celo morje obrambnih mehanizmov, samo, da ne bi sami sebi pogledali v oči. V nas je vse. Mi smo pravzaprav v notranji vojni s samimi sabo, ki se zrcali v svetu. Vse je hologram - kakor znotraj tako zunaj. To niso lahki koncepti za razumevanje nekoga, ki niti ne ve, kaj je ego in kaj on. Ki ne obvlada niti svojega uma. Definitivno pa je to težko pojasnit ljudem, ki so šele priprli oči. Za to je treba veliko časa, miru in poglabljanja vase in v življenje.

Tako, da pokličeš šefa in rečeš, da je PTC nezakonit!

Nekdo je rekel, da bomo vsi postali pravniki. Pravniki bi morali postali marca 2020 - potem nam ne bi Globoka Država leto in pol kršila pravic... ampak OK, nekateri so rabili več časa, da so se zbudili.

Nekdo je vprašal, zakaj uslužbenka ni mogla dati pošiljke iz prve... Ne morejo dati iz prve - no - odvisno od tega, koliko je človek programiran... nekateri sploh nič ne rečejo, tisti, so na višji stopnji zavesti... drugi pa "zapnejo", pa udarijo - vse po regelcih... vsak človek je drugačen in vsak človek ima svojo pot... niso vsi uslužbenci isti, niso vsi učitelji isti, niso vsi zdravniki isti... lepo je povedano, kaj naredit, če naletiš na takega patrona... to bi naredila tudi jaz, ampak se ne bi zlagala, da sem pravnica, ker nisem... rekla bi samo, da snemam, da imam dokazni material v primeru postopka... samo to rečeš in takoj nehajo... ali pa rečeš, če lahko pokliče šefa... to sem jaz enkrat naredila leta nazaj, ko so mi neznansko težili pri dokumentih moje hčerke, ker ni imela odobritve njenega očeta (bila sva ločena)...Po telefonu so mi rekli, da ne rabim njegove odobritve, ko sem pa prišla tja, so mi rekli, da jo rabim... sem zahtevala šefa in mi je takoj prinesla dokument, ki sem ga zahtevala... Sužnji sistema. Ubogajo samo avtoriteto od zgoraj. Z nekaterimi ljudmi se ne da drugače!