Članek
ZAKAJ PROTESTIRAMO?
Objavljeno Oct 21, 2021
 
Ker živimo v globoki državi, ki skrbi samo za sebe in za gestapovce, ki jo čuvajo, za večino prebivalstva pa ji je malo mar.
 
Ker je globoka država navezala stike z drugimi temnimi na Zemlji, ki nas stoletja prepričujemo, da nismo nič vredni. Od farmacevtske industrije so dobili velike denarje, da so nas zaprli v stanovanja, nam nadeli maske, cenzurirali vsako misel o tem, kaj se v resnici dogaja in nas postavili v vrsto za cepljenje.
 
Protestiramo za to, ker ne moremo več poslušati laži po javnih medijih.
 
Protestiramo za to, ker so nas vsi zapustili - politiki, novinarji, učitelji, sodniki in sploh nimamo druge možnosti, kot da si svobodo izborimo sami.
 
Protestiramo za to, ker smo se rodili svobodni, ker smo vsi eno in ne priznamo nobenih delitev - tudi na najnovejšo na cepljene in necepljene.
 
Protestiramo za to, ker so nam odvzete osnovne človekove pravice.
 
Protestiramo za to, ker se nam srce trga, ko vidimo otroke na cesti z maskami in ko slišimo, da morajo otroci v šoli nositi maske, čeprav ne varujejo pred ničemer in so škodljive!
 
Protestiramo za to, ker je ta država popolnoma uničila starejšo generacijo, ki se je borila za svobodo in izgradila naše domove. Odvrgli ste jih kot smeti, ki morajo biti čim prej cepljeni - z drugimi besedami - morajo čim prej umreti.
 
Protestiramo za to, ker ste nas potisnili ob rob in nimamo druge - ali pristati na cepljenje = se pravi umreti ali pa porušiti to satanistično tvorbo.
 
NAŠE ZAHTEVE SO:
 
- takoj ukiniti vse ukrepe povezane s to plandemijo
 
- takoj zapreti vse akterje, ki so povezani s to prevaro in jih dati pred sodišče
 
- takoj začeti objavljati na vseh glavnih medijih, kaj se v resnici dogaja in koliko je klika dobila denarja za to, da počne, kar počne

Protesti nimajo smisla - izražajo, da se z nečem ne strinjamo. Na volitvah vedno volimo njih, ne glede na stranko. Moramo oživeti ljudski TABOR, kot smo ga nekoč imeli. Dal sem pobudo - razmislimo in ukrepajmo. Namesto protestov ustanovimo po pokrajinah ljudske tabore. Vse, ki lahko predlagate spremembo ustave, pa prosim, da pobudo pravno oblikujete v okviru sedanje ustave ali sklepe Tabora, s katerimi in pod kakšnimi pogoji lahko napišemo novo ljudsko Ustavo.

TAKOJ UKINITI VSE UKREPES PLANDEMIJO IN ARETIRATI VSE TISTE, KI SO ODGOVORNI ZA GENOCID

Povrnitev škode vsem državljanom, ki so imeli zaprte lokale, trgovine ali niso mogli iti v trgovino zaradi nezakonitih ukrepov in lažne pandemije.

Iskat v tem sistemu pravico je enako kot v kupu dreka iskati biser. Sicer zelo lepo napisano in resnicno..ampak od koga zahtevamo,da nam te pobozne zelje izpolni in uresnici?? Od te globoke drzave?? Pa se vam zdi, da je to njim v interesu? Pamat in moc izkoristit za zmago,druge ni.. protesti bi bili resitev,ce bi imeli drzavno ureditev,ki jo sicer kao imamo...imamo jo ja, a samo na papirju, kot tudi vse ostale drzave sveta..papir prenese vse, tudi brisanje tazadnje,mar ne?.. Dojeti je treba,da smo ugrabljeni, smo njihova last, "drzava" je korporacija,ki je del "globje" korporacije in mi smo samo visek, nekoristni pozeruhi,nas "ljubkovalno" poimenujejo. V tem sistemu ne deluje nic kot so nas ucili dolga desetletja, vse je prevara, laz ,utvara, fikcija, iluzija.. Ce zelimo zmagat moramo "ugrabit" to kar mislimo,da smo do zdaj imeli in ziveli, nazaj..tu pa ulica, jamranje, spiljanje na custva in pravosodni sistem,ki je njihov,nic ne pomagajo..kako ze pravijo.."sodni mlini meljejo pocasi"..prepocasi.. Kdo nastavi politike, kdo nastavi sodnike??? Ufff..prevec je tega,za pisat (E.B.)

(Stanley) Skupine, iniciative, združenja in posamezni tuleči volkovi, vsi razpršeni po preljubi Sloveniji, po dnevih tedna in po različni stopnji zavedanja/prebujenja ter vsi ostali državljani (ne glede na barvo, vero, pripadnost, starost, spol,...), ki tudi občutijo omejevanje svobode, človekovih pravic in dostojanstva, moramo začeti z istim imenovalcem in sporočati enake zahteve. Tvoje zahteve bi dopolnil, kot sem se enkrat že razpisal na publishwall-u: 1. Takojšnja ukinitev vseh ukrepov povezanih s t.i. pandemijo, ki to ni. Dokazano je poneverjanje osnovnih pogojev za razglasitev pandemije-covid s strani WHO. 2. Takojšnja vložitev tožbe na vrhovno sodišče proti vsem odločevalcem in izvrševalcem covid ukrepov na ravni države, vlade, ministrstev in ostalih služb v povezavi z uvajanjem ukrepov, NIJZ,... 3. Zaustavitev postopka predčasnih volitev do pravnomočne obtožbe vseh vpletenih in postavitev začasne krizne vlade s strani zaupanja vrednih posameznikov, ki niso vezani na nobeno politično strujo, vero, ki niso financirani s strani globalistov in njihovih povezanih podjetij ter ustanov in uživajo zaupanje najširše javnosti. 4. Vzpostavitev postopov zdravljenja gripe in gripi podobnih bolezni, ki blaži simptome v zgodnjih fazah bolezni ter postopkov ki preizkušeno nudijo optimalno oskrbo hudo bolnih s ciljem popolnega ali najboljše možne stopnje okrevanja. 5. Zapis krovnega zakona, ki bo omejeval kakršnokoli možnost ponovne tovrstne zlorabe ter zavajanje, omejevanje svobode, škodovanje nedotakljivosti in zdravju posameznika, zlorabo zaupanja v zdravstveni sistem, izkoriščanje funkcije in položaja, okoriščanja in porabe javnih sredstev za prej navedene aktivnosti, in predpis najstrožje možne kazni za kršitelja. 6. Vzpostavitev in vodenje javne baze podatkov o kršiteljih in vseh vpletenih v morebitne kršitve. 7. Zaseg vsega protipravno pridobljenega premoženja, ki je ustvarjeno na strani odločevalcev povezanih ali nepovezanih podjetij kot posledica izvajanja covid ukrepov. 8. Povrnitev vse škode vsem oškodovanim državljanom zaradi neosnovano in kaznivo izvajanih ukrepov s strani pooblaščenih odločevalcev in njihovih izvrševalcev (mediji, policija,...) na vseh nivojih. 9.....razpišite se, Z enotnim sporočilom moramo iti na ulico, v javne medije, zasuti odločevalce in zahtevati takojšnje ukrepanje! Ko si bomo tako stali z ramo ob rami, z istim prepričanjem, enotni, glasni in vsi stopili v bran vsakemu poskusu napada policije na enega samega udeleženca in tega ne bomo samo nemo snemali s telefoni (ala grozota v Piladelphii), tedaj bo nasprotna stran izgubila krila in moč! Se vidimo kmalu!?