To se vedno dogaja v diktaturi Globoke Države, ki je zadnjih 20 let pobesnela. Vse naokoli se išče ljudi, ki so za denar pripravljeni špecat, vohunit, tepsti in maltretirati na internetu Žvižgače, ki jih je na drugi strani tudi veliko in vedno več jih je. No, saj gestapovci to delajo tudi zastonj. So pač navajeni maltretirati in težiti vsem tistim, ki si drznejo misliti drugače. Dovolj je samo bežen pogled na komentarje pod članki na spletnih straneh. Moto Globoke Države je pač "Deli in vladaj".
Toda... toda... večji teror kot zganja Globoka Država, več je ljudi, ki se prebujajo oz. ovc, ki se pridružujejo Žvižgačem... Saj ni kriterij več to, da moraš imeti internet da zveš, kaj se v resnici dogaja... zadnjič sem slišala starejšo gospo, ki nima dostopa do interneta in je govorila po telefonu "ali nas hočejo vse po vrsti zastrupit ali kaj"... Še slepemu je jasno, da je "tukaj" nekaj narobe... Ne poznam človeka, ki bi nosil masko zato, ker jo je fajn nosit in ne poznam nikogar, ki bi se šel cepit zaradi zdravja... Cepit so se šli za to, da gredo lahko na morje in da lahko potujejo iz cone v cono. In tisti, ki so zdaj v bolečinah zaradi tiste strašne igle in ki gledajo svoje drage, ki umirajo ali so že... tisti bodo ponoreli in joj gestapovcem - nihče se ne bo smel sprehajati po cesti. Na Hrvaškem so že "obiskali" Beroša in Markotićevo, ki sta nekaj takega kot pri nas Krek in Beovićeva...
Ljudje, resnice se ne da skriti, tudi če ubogi zakompleksanec Miz Nelez govori na PublishWallu, da jaz lažem. Jaz lažem, ker tega, kar jaz objavljam na svojem blogu ni na TV? A res? A tako zelo si ubog? TV je vrhovna komanda in kar TV reče, to je res... Ma ne! Kmalu, EBS (Emergency Broadast System - oddajanje v izrednih razmerah, ki bo izpostavilo v javnih medijih, kaje se je RES dogajalo na planeti Zemlja) baje prihaja naslednji teden... naslednji teden je 20.10. in takrat bodo nehali težit s cepljenjem. Vse prihaja na dan. Ničesar se ne da skriti. Avstralska premierka New South Welsa je prejela milijonsko podkupnino... zato se je zganjal tam tak teror. Pri nas pa so dobili pač naši ljudje... to se deloma ve, večinoma pa ne in vse bo prišlo na dan.
In kaj boš potem Miz Nelez? Komu boš govoril, da laže? Kaj bo po tem naredil GZ? Kam se boste skrili, vi ubogi zakompleksani nedonošenčki? In komu bo sploh mar za vas? Vsak bo plačal to, kar je naredil. Vsakomur svoje! Kaj ti pomaga kričanje, da je Dajana kriva, da Dajana laže... da Dajana dela karkoli narobe? Kaj ti to pomaga? Od leta 2006 imam blog in od takrat že poslušam, da lažem in da je z mano nekaj narobe... Z mano je nekaj narobe? Zakaj že? Ker imam svoje stališče? Ker ne odstopam od resnice? Ker prenašam drugim to, kako se Žvižgači borijo za resnico? Ker drugim prenašam to, kar se res dogaja?
Mene naj bo sram? Česa? Ker imam svoje principe in me nihče ne more kupiti? In vi uboge reve mislite, da če boste kričali, kako je drugi slab, potem pa bo vam bolje? Potem pa vas bodo imeli drugi raje? Joj, joj, joj... vi ostanete v 3D in ne greste naprej v 5D! Ostanete pri maskah, pri lažeh, pri tem, da obtožujete druge ljudi za stvari, ki jih sami delate... Izvolite. Vsakomur svoje! Jaz imam tega dovolj. Mi gremo naprej... vi pa ostanete v peklu!