Članek
G Z = GREG ZUPAN = IZ AVSTRALIJE ŽE VEČ LET SODELUJE PRI GENOCIDU NAD SLOVENCI!
Objavljeno Oct 15, 2021

zapomnite si to ime zla: Greg Zupan - večletno propagiranje smrtonosnih cepiv, plačan od Soroša, po njegovem ukazu je admin na RTV SLO blokiral kogarkoli, ki si je upal povedati resnico na RTV SLO, blog "emonec", naredil bi za denar vse, izjemno hudoben!

Greg Zupan je Sorošev agent, plačan od Soroša da izvaja genocid nad slovenskim narodom. To dela najmanj šest let, odkar je meni blokiral vse bloge na RTV SLO, kjer sem opozarjala na izjemno nevarnost cepiv, na pokvarjenost farmamafije, na nevarnost beguncev itd. Greg Zupan je izjemno pokvarjen - zanj je beseda "Gestapo" premila beseda! KDO BI DELAL ŠKODO PROTI SVOJEMU NARODU IN BIL PLAČAN ZA TO. Ta oseba nima nobenih svojcev in nobenih prijateljev, zato mu je vseeno, kaj dela ljudem. Vendar ni inteligenten in je programiran od obveščevalnih služb, ki vsemu, kar ni po njihovi agendi rečejo, da je LAŽ. Se pravi - to, kar dela Soroš&co; je RESNICA - saj je za njo vendar plačan in vestno opravlja svoje delo! To, da delo ni etično ga niti malo ne zanima - bo pač hujskal in kričal kjerkoli lahko, da tisti, ki odkrivajo zločine Globoke Države lažejo. Greg Zupan je tako proizvajalec spama = smeti. Vsak lastnik spletne strani bi moral njegov blog takoj odstranit, saj nima nobene vrednosti in promovira zločine proti človeštvu. Predvsem pa prosim vse, da ne komentirate na njegovem blogu. On se hrani z našim strahom. V bistvu pa je prazna školjka. Oseba brez duše. Robot z nalogo narediti čim več škode. ČAKAM NA BRANKA GABRA, DA ODSTRANI BLOG G Z-ja!

Več let aktivno sodeluje pri genocidu nad Slovenci!

Ni sposoben napisati dveh stavkov. Nepismeni udbaš.

Je izjemno hudoben, podel in pokvarjen. A k sreči ni inteligenten.

zapomnite si to ime zla: Greg Zupan - večletno propagiranje smrtonosnih cepiv, plačan od Soroša, blokiral kogarkoli, ki si je upal povedati resnico na RTV SLO, povezava z admini (blog "emonec"), naredil bi za denar vse, izjemno hudoben!

Zapomnite si to ime zla: Greg Zupan - večletno propagiranje smrtonosnih cepiv, plačan od Soroša, blokiral kogarkoli, ki si je upal povedati resnico na RTV SLO, povezava z admini (blog "emonec"), naredil bi za denar vse, izjemno hudoben!