Članek
NISEM JAZ ZA SEM
Objavljeno Oct 06, 2021
Se opravičujem za izražanje ampak še vedno se nisem ohladil od sinoči ...
Leta 2019 sem se želel pridružiti policiji, ko sem še verjel v Ustavo RS in prisego policije ... čas ko sploh še ni bilo govora o koroni.
Tisto jutro na sprejemcih oz. preverjanju telesnih sposobnosti, sem imel nek slab občutek, zato sem se na vhodu v akademijo obrnil in šel.
Na rampi mi je z nasmehom policist rekel "A si odnehal?"
"Nisem jaz za sem" je bil moj odgovor.
Od takrat pa do danes se je moje mnenje o policiji drastično spremenilo. Dobro, da sem takrat ravnal po svojem občutku, ker bi v nasprotnem primeru vceraj sigurno bil na ulici, medtem ko "kolegi" zraven mene samo opravljajo svoje naloge in mečejo solzivec na civiliste, ki hočejo svobodo. Hvala bogu, da nisem postal tega smrdljivega kolektiva!
Po drugi strani, glede na včerajšnje stanje, pa mi je vseeno malce žal, da nisem postal policist, ker bi sinoči snel tisto jebeno čelado in jo nabil Hojsu direktno v tista usrana usta. Dovolj je! Gonite se vsi u 3 p*** m**** ker takšno ravnanje nima več nobene veze z maskami in PCT idiotizmom. NOBENE!
Se opravičujem za izražanje, nisem se še ohladil.
Kaj je imel ta gospod na sliki s protesti? Nič! Šel je verjetno po svojih opravkih, zaradi ravnanja policije pa je dobil solzilec!
Kaj so storili gostje lokalov, ki so mirno sedeli na terasah?! NIČ!
Vem, da vas je tukaj kar nekaj policistov, ki radovedno spremljate objave. To ni več policija in niste vredni naziva, kaj šele spoštovanja! Dobro si poglejte to sliko in se zamislite nad svojim delom.
iz FB skupine: Ljudska iniciativa za svobodno in povezano družbo