Članek
LJUDJE SO JEZNI
Objavljeno Sep 30, 2021
Normalno. Predolgo niso bili, kar se mene tiče.
Ljudje so jezni, zato so se začeli zbirati, vpiti "Lopovi, lopovi!" in hoditi po cestah.
Normalno. Predolgo se ni zgodilo.
Toda, kaj zdaj? Nam bo zbiranje enkrat na teden in kričanje "Lopovi, lopovi!" res pomagalo? Nas bo to rešilo??
NE! NE BO!!
To je premalo. Žal. Agenda gre medtem naprej. Medtem, ko se mi zbiramo in malo kričimo in piskamo, nas oni kuhajo naprej! Mar res ne vidimo tega? Res ne vidimo, da bo treba še kaj več kot zgolj to?
Ja, ljudje so jezni. Hvala bogu! Ampak, jeza zdaj ne bo pomagala. To je preživeto. Zdaj rabimo REŠITEV.
Te, ki nas kuhajo, je treba ONEMOGOČITI. Treba jih je SPRAVITI V ZAPORE. Treba je vztrajati - v miru, brez kričanja - dokler jih ne bomo videli za rešetkami. Kaj nam pomaga, če se enkrat na teden malo zberemo in jezno kričimo, vse ostale dni v tednu pa naprej poslušno nosimo maske povsod tam, kjer je to "zahtevano", in jih še naprej tlačimo na obraze celo svojim otrokom? Resno, kaj mislimo, da smo s tem naredili?!
V zadnjem tednu sem dvakrat tankala bencin brez maske (normalno, maska zame ne obstaja) in brez pct, seveda. Enkrat Petrol, drugič OMV. In? Nikjer najmanjšega problema. Vse v redu. Kamorkoli grem, grem brez maske. Ampak: ali kdaj kje koga vidim brez maske? Vsaj enkrat samkrat, vsaj enega samcatega človeka?? NE! Nikoli in nikdar! Torej? Kako lahko pričakujemo kakršne koli spremembe, dokler ne naredimo tistega prvega in temeljnega, kar je sploh treba narediti - in to je DRŽAVLJANSKA NEPOKORŠČINA in to, da SNAMEMO MASKE?!
In zato, NE, zgolj protesti enkrat na teden, pa če nas je še več, nam žal ne bodo pomagali. To NI DOVOLJ. Treba bo pokazati kaj več. Sploh, če protestiramo zgolj proti sedanji politiki in zahtevamo drugo oblast in predčasne volitve. Kakšne volitve, lepo vas prosim!? Kdaj boste dojeli, da ne bo več nobenih volitev?? Kdaj boste dojeli, da bo VSE POPOLNOMA DRUGAČE, KOT JE BILO?? Kdaj boste dojeli, da moramo zahtevati nič manj KOT POPOLNOMA, V TEMELJIH DRUGAČEN SVET, KOT SMO GA IMELI??
Ko bomo to dojeli, ko bomo zahtevali, da gredo "lopovi" v zapor, in ko jih bomo tja tudi DEJANSKO SPRAVILI - KAJTI MI IMAMO TO MOČ! - šele takrat se bodo začele resnične spremembe.

Ljudje se morajo naučiti stopiti ven iz suženjstva in se začeti zavzemati za svoje pravice!

M

Tako je! ker "demokracija" je NACIZEM.