Članek
LICENCE BODO ODVZETE VSEM, KI SO SODELOVALI V TEJ KOVID MORIJI
Objavljeno Sep 20, 2021
STOYAN SVET ZA REVIJO 5D: “LICENCE BODO ODVZETE VSEM, KI SO SODELOVALI V TEJ KOVID MORIJI.”
"Kolikšno odgovornost nosijo pri vsem skupaj zdravniki in medicinska stroka?
Najvišjo odgovornost pri tej plandemiji in depopulaciji nosijo proizvajalci cepiv, potem so na vrsti državni voditelji in politiki, novinarji, sledijo zdravniki, medicinske sestre, skratka vsi, ki so brez časti in vesti, vsi, ki so pripravljeni prodati svojo dušo za denar.
Kdaj, mislite, bodo morali prevzeti odgovornost za svoja dejanja?
Reiner Fuellmich skupaj s 1000 pravniki in 10.000 zdravniki pripravlja Nürnberški proces proti vsem, ki so sodelovali v tej kovid depopulaciji. Prepričan sem, da bodo odvzete licence vsem, ki so sodelovali v tej kovid moriji. Vsi ti kovid propagatorji in cepilci so na zelo nizki stopnji zavesti, ne zavedajo se karme, zakona povračila, kar seješ, to žanješ, in ne zavedajo se dejstva, da je njihova duša neumrljiva. Upam, da bodo materialno in kazensko odgovarjali že v naslednjem letu in da bodo izgubili vse premoženje, ki so si ga nagrabili s kovid plandemijo.
Kaj lahko mi ukrenemo v zvezi s tem, kakšne rešitve predlagate?
Predlagam nepokorščino vladnim protiustavnim in nezakonitim ukrepom, ustava in zakoni so na naši strani, ni nam treba nositi mask, ni se nam treba testirati in ni se nam treba cepiti s pogubnimi kovid strupenimi zvarki. Prava moč je v naših srcih. Nas je veliko, njih, kovid propagatorjev in cepilcev, je malo in vedno manj jih bo. Zdaj se še šopirijo, kmalu pa se bodo skrivali in bežali.
Zapomnimo si: vsako življenje bazira na resnici, pravičnosti, sočutju in dobrodelnosti. Več je tega, bolj izpolnjeno je tvoje življenje."
Celoten intervju preberite v septembrski številki revije 5D!
Revija 5D - branje in naročilo: https://www.cajtng.net/trgovina/
May be an image of 1 person, standing, tree and outdoors
B

https://youtu.be/NIjcEoWjzT0