Članek
Res - vse je bilo dogovorjeno že pred 30 leti! Državo so vodili vodijo strici iz ozadja!
Objavljeno Sep 15, 2021

Prosim, poslušajte Aleksandro Kostanjevec https://www.facebook.com/watch/?v=248110423873648

M

https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/260y28-2.mp4

M

A vztrajajte! Dragi ljudje ne se cepit, ne testirat, če ne gre drugače nehajte študirat - ja šlo bo morda tako daleč, vse je na preizkušnji!, če ne uspejo bodo sprožili vojno proti ljudem! Nacisti in njihovi pudli gledajo, varuje jih status in politika. Iščejo dovolj visok minimum za izvedbo revolucije! Ko ga bodo zaznali (z javnim mnenjem mogoče, kar vam spet kaže koruptivnost in neenakost, zažiranje v druge; a mi smo VSI ENAKI! - a različno blokirani, prestrašeni, hipnotizirani... Takrat bo pomembno, da zadeva ne konča nekje drugje Nekaj izkušenj imamo a stavit bo potrebno na SRCE, ne na sistem (kot je npr. "demokracija")

M

... vidim, da je drugod drugače, da so oboroženi varnostniki, žalostno!) In še zmeraj gledajo in vodijo ves čas, skupaj s svetom - proti LJUDEM! So samo oni, ves čas, LJUDJE so še vedno sami! in jih mučijo naprej!

M

Na Petrolu, ki je privatna gospodarska družba... Delaveci so složni in so na strani Ljudi! Na Mercator Tehniki so zaposleni na strani Ljudi! (vse to sem doživel!) Vsi so kršili njihove privatne, ne "državne" zakone! Dodatno S tem so Vam spoštovani "strici" dali dober povod, dobro priložnost! On so prisilili, lastniki so se strinjali direktorji izvršili! Imamo dobro priložnost, Takšne družbe, katerim MI dajemo trg, in nas stiskajo OB ZID. ZAKAJ jih ne nacinaliziramo. Brez NAS so NIČ! MI servisiramo njihove dolgove, naša potrošnja... VSE JA ODVISNO OD NAS! Old Boysi so bili najboljši direktorji in "poceni!", ker so bili IZ nas in niso prodali srca! ... in prosim povejte mi kdo lahko še trdi, da VSI zaposleni, kdorkoli od njih ne more bit DIREKTOR! V takšnih, odločilnih trenutkih, ko gre za VSE ali NIČ IZGINEJO predsodki, znanje in tudi ZATIRANJE (npr. snažilk, gradbenih delavcev, migrantov!...)! => VSI SMO ENAKI! Postavite se zase, VSI ste HEROJI!

M

Pred očmi Vam izvajajo nov lockdown, Vi ne idite? Opustel je utrip na ulicah, razvlekli so nov strah in izjemnost dogodka => novo LAŽ!... Zato se ne obašajte preplašeno Dragi Ljudje! Pojdite na ulice, opravljajte storitve običajno! Bodite ODLOČNI! NE bojte se jih, ker zunaj ni NIČ česar se moramo bati! Obnašajte se normalno! Imejte duh Revolucionarja, za Pravičnost in Slobodo! (revolucija ni potrebno, da je pomor s krvjo, a mora bit ODLOČNA! - Bolje rat nego pakt!) Tako se jim uprite, ni potrebno v glavno mesto. Vi sami delajte doma, tam, kjer ste! Miroljubno! ODLOČNO! Vsi ste heroji!

M

Vaša hlapčevska, preprosta, morda tudi načrtna! logika (nerazmišljena natančno, do konca... je malo comsi comsa!, kar nekaj, umetnost zaradi umetnosti... deluje prav njim, nacistom, zlim ljudem v prid in ne v korist preprostih ljudi! To kar tako lahkega srca govorite je vsekakor čudno. Kvizlinško. Bolj morate razmislit! Nacisti in zli ljudje so vas nadigrali! Ne vem koga boste pritegnili?! In tak je pristop vseh teh površnih ljudi, ni dovolj ... SMRT FAŠIZMU - SVOBODA NARODU! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/historical_anthem__sfr_yugoslavia_-_hej_slaveni-2.mp4

M

... Tako je. a O virusu se zelo motite! Upam, da ne servirate dobro živjenje genocidni medicini!, da niste tudi Vi "dobra" občanka! Imate prav Zrušit je potrebno vlado, z Revolucijo! In začet znova. Nihče ne bo šel s takšnimi, ki kritizirajo, tudi Tita! v isti sapi pa vso logiko vržejo v smeti! Poglejte kaj so naredili te ljude za Vas pred 80 leti!