Članek
KAKO ITI SKOZI GROZLJIVO PROPAGANDO GLOBOKE DRŽAVE IN PREŽIVETI?
Objavljeno Sep 08, 2021

Moramo vedeti, da je to samo propaganda! Moramo iti v sebe, prenehati strašiti samega sebe in druge z abotnostmi, ki se ponavljajo v medijih. Kot recimo... da je 31 učiteljev v karanteni, ker se je ena učiteljica -  sicer cepljena - počutila slabo...

Kako naj se prilagodimo na v temelju bolno družbo? Ne moremo se, je ugotovil že Krishnamurti (It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society): Ne moreš se prilagoditi na popolnoma bolno družbo. Mislim...lahko zboliš...a kaj boš potem? Bolan? In potem... bo v redu? 

Vedeti moramo, kot pravi Laurie Ladd, da so tisti, ki vodijo vso to "New Order" propagando genialni, ker so zakapoirali, kako se nadzira Ovce... Tako, da jih je strah. Skoraj vsakega človeka je strah smrti in zato, da bi ne bi umrl, bo naredil karkoli. Ampak NWO -ju ne bo uspelo. Zakaj? Ker so proti ljudski, ker temlejijo na prevari in na laži = kakorkoli že so pogruntali, kako voditi ljudi.

Zato... morate vedeti, da TEMNI NE BODO USPELI. Nehajte se bat, nehajte nasedati njihovi idiotski propagandi, odženite misli, da se bo treba cepiti, da bo treba delati PCT test vsepovsod... Cepljenje NI obvezno, PCT testi so neustavni in lahko kogarkoli, ki vam teži, da morate narediti test tožite.

Treba je zdržati ogromen pritisk, ki ga dela Globoka Država v odhajanju. Treba je videti skozi njihove laži, "nabijanje" in manipulacijo. Vsi, ki nabijajo so dobili denar za to. Vsi bodo kaznovani. Kmalu! 

Vedeti moramo, da imamo na oblasti Gestapovce. Mediji so propaganda, ki dela za Gestapo! Mi moramo znati reči NE! Gestapovska država in njeni mediji so del 3D (3.dimenzija), mi pa gremo vsi v 4. in 5.dimenzijo. Naj vas ne vlečejo dol v zdavnaj preživete obrazce in življenje, ki ne deluje! Stopite v svojo moč! Vedite, da niste sami in da vedno lahko pokličete Boga na pomoč! V naslednjem trenutku boste dobili pomoč! "Prosite in dano vam je!"

https://l.facebook.com/l.php?u=https://www.zdf.de/nachrichten/politik/kuba-impfung-kleinkinder-100.html?fbclid=IwAR0Fp4is4XvtK8-GcVLXwuQldwE6ma7ZIqGR8AOG2nGMlJtbUYD7ciL-wQc#xtor=CS5-48&h=AT3RVedypG1jklrYLzz8Us4fvqBY837AWBeXO3WYweqptOgdkfE81pQU_8fcL9czrmMDFLvemCWek2Sf-4_0pPW_ShWx-BzuOYpOKar0O6LG23TA5A7VKWrI2i0fPiyjRqKDjFJXzokrwYPc7vDs&__tn__=H-R&c[0]=AT1EqTfXUSBhNILLLRonae-v2BiTjgZK66t1twi8ZPHjXuffhAuJJd1DOexWIsZ3G9YsxY-MvEl0YWPQdy8U6p8M3c7BKjTvig7E4uKf4xEOxCz5RIpOguBw1NmNZIkERyIE6gYNpk3qghi7U5NG-YmP3vyY_b2KmaFtFVM9_hIwm5yyJganJwkZouNaXFj7NIH9a3xg5OMkWNE

O moj Bog, ne morem verjet...