Članek
V 6. ŠTEVILKI REVIJE 5D: VERA KANALEC: GRE ZA ENORMNE ZASLUŽKE IN GRE ZA GENOCID NAD ČLOVEŠTVOM
Objavljeno Sep 05, 2021
V 6. ŠTEVILKI REVIJE 5D: VERA KANALEC: “GRE ZA ENORMNE ZASLUŽKE IN GRE ZA GENOCID NAD ČLOVEŠTVOM.”
"STRANSKI UČINKI, KI SE POJAVLJAJO PRI CEPLJENIH
Nekateri zdravniki so zelo striktni in oddajajo poročila o stranskih učinkih na NIJZ, nekateri ne. Eni jih zapišejo v karton, drugi ne. To, kar se pri nas dogaja - ko poročajo, da ni nobene smrtne žrtve, ali pa da jih je samo deset ali kolikor koli že - lažejo. Do zdaj je v Sloveniji zaradi stranskih učinkov cepiva umrlo okrog 500 ljudi. V Evropi pa okoli 700.000. Nekaj pod milijon pa je zelo grdih stranskih učinkov. Pravila so taka, da če se uporablja neko cepivo in ugotovijo, da je zaradi stranskih učinkov umrlo 50 ljudi, se to cepivo odstrani in se ne cepi več z njim. To, kar zdaj delajo, pa vemo, da je genocid nad človeštvom. To lahko 100 % potrdim, ker poznam evropskega poslanca Milana Brgleza in gospoda Dejana Židana. Gospoda Brgleza sem direktno vprašala:
“Kdo je podpisal pogodbo za Slovenijo s Svetovno zdravstveno organizacijo, da se lahko izvaja genocid nad človeštvom?”
“No, no,” je rekel, “tako pa ne bomo govorili.”
“Kaj bomo pa rekli?” sem vprašala. “Poskuse na ljudeh? Mi lahko poveste?”
“Ja, veste, takole je: jaz sem govoril z znanstveniki in jaz zaupam znanstvenikom in znanstvenike in znanost je treba podpirati.”
Rekla sem: “V redu, jaz sem za, da se podpira znanost, naj gre znanost naprej. Ampak znanost na ljudeh, toliko grdih stranskih učinkov, doživljenjskih posledic, s tem, da je v cepivu uran, a vi podpirate to?”
“Ja,” je rekel, “znanost je treba podpirati.”
Tako da veste, da to cepljenje vsi podpirajo. Naj bodo levi, desni, srednji, ni važno, vsi so v tej - kot ji jaz rečem - štali. Vprašala sem gospoda Brgleza, ali se je cepil, in odgovoril je, da se je. Rekla sem mu: “Verjamem, ampak za vas in za vse v Državnem zboru je bil placebo. Zato da se lahko po prsih tolčete, da nimate nobenih stranskih učinkov in da vam popolnoma nič ni. Ampak nisem pa slišala, da bi se cepili tudi drugič in tretjič.”
Ko bodo delali raziskave, septembra, oktobra, novembra, bodo primerjali: kdo bo prej zbolel za gripo oz. koronavirusom, preučevali bodo, kakšni stranski učinki so bili po prvem cepljenju, kakšni po drugem, kakšni bodo po tretjem - kdor bo seveda sploh prišel do tretjega cepljenja. Grdo povedano, ampak tako je, ker vemo, kaj je v cepivu.
Prva študija, ki jo naredijo, je študija randomizina. Druga je placebo študija, tretja pa so opazovalci slepe študije. Diagnoza C45 do C49 je rak mehkih tkiv. Ta se bo pojavil tam nekje od 3 do 10 let po cepljenju. To so dokazali že leta 1960."
Več v septembrski številki revije 5D!
P.S. Še vedno poteka tudi nagradna igra: med vsemi, ki boste všečkali, komentirali IN DELILI to objavo (lahko tudi označite koga, ki bi mu podarili revijo), bomo iz

https://www.bitchute.com/video/C2oBDuQIk03j/?fbclid=IwAR2hy0xACpAj-PKHSqoe2bhNv89tFEZDScsflMsRqk0L-pr5wv8eWBD_AAc