Članek
Zakaj vse te zgodbe z gestapom, diktatorji in hlapčevanjem? Kaj je šlo narobe?
Objavljeno Sep 03, 2021

Narobe je šlo to, da Globoka Država sloni na krivici, nepravičnosti in na lažeh. In to gre od zgoraj navzdol. Elita je imela ves denar sveta, za to je morala plačevati težke denarje Gestapu, ki ga sestavljajo pazniki, kontrolorji, varnostniki, novinarji itd. za to, da držijo Ovce v nevednosti. Ovce sestavljajo večino prebivalstva. Ker stalno obstaja možnost, da se razve, kaj je resnica, je Globoko Država organizirala globalno kontrolo uma - predvajanje po TV - zavanje po TV - ki pa jo gleda samo satrejša deneracija, ki ni na internetu. Za tiste, ki so na internetu so uredili fact- checkerje in cenzuro. Moramo seveda vedeti, da je vse (bilo) v rokah Globoke Države = vsi glavni svetovni mediji (šest družin je to kontroliralo), družabni mediji - Facebookov Zuckerberg je Rotschild... Za Globoko Državo je stala prava industrija prevare, obveščevalnih služb, laboratorijev, kjer so izdelovali klone itd. itd. 

Trump je bil po podatkih Kenta Dunna iz showa The Quantum Shift, ki ga poslušam že iz pet let enkrat na teden že 85. človek, ki naj bi obrnil Zemljo tako, da bi iz Teme posijala Svetloba. Trump ni noben rešitelj, Trumpa so Beli Klobuki postavili na to mesto za to, da osuši močvirje in da pripelje Zlato dobo. Vsi ostali poskusi so do zdaj propadli, ker je oseba vzela raje denar, kot da bi rešila človeštvo... Zdaj ali nikoli... Nekaj časa bo še težko za vse, dokler se GD ne poruši popolnoma, ker bodo ostale podgane, ki bodo hotele rešiti svojo kožo. Ampak nimamo druge poti, moramo iti naprej.

Mi Slovenci smo imeli že pred sto leti odlične Cankarjeve drame, kjer nam je lepo povedal, kakšni hlapci smo in da ne obstaja pravično sojenje. To vemo že več kot 100 let!  Od takrat je šlo samo še navzdol...In mi se še kar naprej delamo, da ni nič in da bodo spet volitve, kjer bomo lahko obkrožili Janšo, Šarca ali Alenko... Tega ne bo! Vse se bo popolnoma zamenjalo, vsi kriminalci bodo zaprti in dobili bomo pravično sodstvo! Prvič v zgodovini naroda!

Kaj je šlo narobe... obstaja zgodba o tem, da je Stalin imel kuro, ki ji je pulil perje, in kura je vsa krvava skakala po dvorišču... Stalin pa ji je metal koruzo, ki jo je ona pridno pojedla...To je šlo narobe - vedno smo bili zadovoljni z drobtinicami. Dovolili smo, da nas terorizirajo, da nam vsiljujeo ukrepe, ki niso ustavni, vsiljuejo nam maske, kjer ne moremo dihat, a že vrabci čivkajo, da je vse skupaj prevara... ja ljubi moji, treba bo vstati in se boriti za svoje pravice, nič sene moremo več zgovarjati, saj nam je že Cankar lepo povedal, kaj je narobe!